kontrolka AIRBAGU versus tažné

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
muna

kontrolka AIRBAGU versus tažné

Příspěvek od muna » 06 čer 2008, 21:54

Už nějakou dobu mi stále svítí kontrolka airbagu, někde jsem v diskusi četl o souvislosti s tažným a zapnutím klíčku. Jen jsem nepochopil tu souvislost.Je fakt že jsem tahal vozík a možná ho i odpojil při nastart. žirafě ale ta souvislost mi uniká :? Je to možné? a jde to nějak jednoduše vrátit zpět? Myslím vymazat to chybové hlášení aniž bych musel s takovou blbinou do servisu? diky za info

Reklama

oplista

Re: kontrolka AIRBAGU versus tažné

Příspěvek od oplista » 06 čer 2008, 22:02

muna píše:Už nějakou dobu mi stále svítí kontrolka airbagu, někde jsem v diskusi četl o souvislosti s tažným a zapnutím klíčku. Jen jsem nepochopil tu souvislost.Je fakt že jsem tahal vozík a možná ho i odpojil při nastart. žirafě ale ta souvislost mi uniká :? Je to možné? a jde to nějak jednoduše vrátit zpět? Myslím vymazat to chybové hlášení aniž bych musel s takovou blbinou do servisu? diky za info
cus ja hele si myslim ze je to blbost:)ze to nema zadnou souvislost s taznym zarizenim :Da kdyz ti svity kontrolka tak asi budes muset jet k oplovi

muna

Příspěvek od muna » 06 čer 2008, 22:29

našel jsem to tady , https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1907
mě zaujala ta verze protože jsem teď často jezdil s vozikem a pak to zůstalo svítit :roll:

Odpovědět