Jakou máme kdo Zafiru
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Jakou máme kdo Zafiru
Uděláme si malý průzkum našich Zafir, uvidíme, kterých je tu nejvíce
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych tam dal i automaty, precejen to je auto prevazne pro zensky
I ja bych ji chtel koupit manzelce...
I ja bych ji chtel koupit manzelce...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
trošku velká kabelka ne?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No jelikoz ja mam 186cm a ona 180 a vzadu je v astre docela malo mista na nohy tak asi tak, navic jedno dite mame druhy snad taky bude nekdy takze rodinny wagen se bude hodit. ale dost ot od toho toto tema neni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já mám tedy Černou elegance(původně) X18XE1 r.v. 12/99 KLIMA,vyhřívané sedačky,modročerný interier,bílé budíky,radio 700 s tel. ALU 16,ABS no a ty normální věci-OPC přední i zadní nárazník,BLACK MAGIC přední světla,zadní z modelu po faceliftu. Kdyby někdo chtěl to radio tak ho dám pryč ale musí se vyměnit i ten display protože to údajně s běžným nekomunikuje.
ASTRA LA VISTA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
mě by stačily ty zadní světla, ale po kusech ji asi prodávat nebudeš, že
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
si kup novyMike.S píše:mě by stačily ty zadní světla, ale po kusech ji asi prodávat nebudeš, že
Renek by uz mohol aj Zirafku ukazat:-) myslim ze niesom sam co som na nu zvedavy..Tak kedy budu foto??COBEIN píše:Já mám tedy Černou elegance(původně) X18XE1 r.v. 12/99 KLIMA,vyhřívané sedačky,modročerný interier,bílé budíky,radio 700 s tel. ALU 16,ABS no a ty normální věci-OPC přední i zadní nárazník,BLACK MAGIC přední světla,zadní z modelu po faceliftu. Kdyby někdo chtěl to radio tak ho dám pryč ale musí se vyměnit i ten display protože to údajně s běžným nekomunikuje.
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vyckej, brzy brzysportive píše:Renek by uz mohol aj Zirafku ukazat:-) myslim ze niesom sam co som na nu zvedavy..Tak kedy budu foto??COBEIN píše:Já mám tedy Černou elegance(původně) X18XE1 r.v. 12/99 KLIMA,vyhřívané sedačky,modročerný interier,bílé budíky,radio 700 s tel. ALU 16,ABS no a ty normální věci-OPC přední i zadní nárazník,BLACK MAGIC přední světla,zadní z modelu po faceliftu. Kdyby někdo chtěl to radio tak ho dám pryč ale musí se vyměnit i ten display protože to údajně s běžným nekomunikuje.
No som zvedavymilosh píše:vyckej, brzy brzysportive píše:Renek by uz mohol aj Zirafku ukazat:-) myslim ze niesom sam co som na nu zvedavy..Tak kedy budu foto??COBEIN píše:Já mám tedy Černou elegance(původně) X18XE1 r.v. 12/99 KLIMA,vyhřívané sedačky,modročerný interier,bílé budíky,radio 700 s tel. ALU 16,ABS no a ty normální věci-OPC přední i zadní nárazník,BLACK MAGIC přední světla,zadní z modelu po faceliftu. Kdyby někdo chtěl to radio tak ho dám pryč ale musí se vyměnit i ten display protože to údajně s běžným nekomunikuje.
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA