Zafira sraz v Brně
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No me docela mrzi ze ndik onechce pridat fotky ty svy zafci, stale jsem na vazkach zda H nebo Z tak by mi to pomohlo rozhodnout se
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jestli neva tak můj názor. Ted si koupil tchán Zafiru a jak jsem byl zakoukanej do H tak ted bych bral rozhodně Z. Má tu 7místnou verzi a ten systém sklápění té třetí ředy je dokonalej. A s tim autem je uplně jiné svezení. Takové monstrum co ti dává pocit bezpečí nebo co.milosh píše:No me docela mrzi ze ndik onechce pridat fotky ty svy zafci, stale jsem na vazkach zda H nebo Z tak by mi to pomohlo rozhodnout se
to Santik: no já mám Zafiru r. v. 2001 a ta byla přímo vyrobená jako N1, takže s tebou nemůžu souhlasit. 3. řada sedadel tam nikdy nebyla a úchyty pro sedadla a pásy jsou znehodnocené přímo od výrobce.
to Fathead: jsem kousek od Brna, ale nevím, co bych si s váma řekl. Pro mě je Zafira jen auto, které mě z místa A doveze do místa B za slušných podmínek. Mám N1 verzi kvůli mřížce vzadu, protože tam vozím velkého psa (to byl taky důvod koupě Zafiry). Ale jestli se ozve víc lidí, stavil bych se. Zrovna včera jsem viděl v Brně jedu Zafiru OPC a ta se mi fakt líbila...
to Fathead: jsem kousek od Brna, ale nevím, co bych si s váma řekl. Pro mě je Zafira jen auto, které mě z místa A doveze do místa B za slušných podmínek. Mám N1 verzi kvůli mřížce vzadu, protože tam vozím velkého psa (to byl taky důvod koupě Zafiry). Ale jestli se ozve víc lidí, stavil bych se. Zrovna včera jsem viděl v Brně jedu Zafiru OPC a ta se mi fakt líbila...
njn, ale N1 asi není tak úplně standard, ale úprava. Jinak, pokud se nepletu, kvůli oddělení "nákladového" prostoru by u "ne N1" Zafiry měla existovat taková jakási festovní síť, která se napne od stropu za popruhy k podlaze. Schovává se pod sedadla druhé řady.Lumpy píše:to Santik: no já mám Zafiru r. v. 2001 a ta byla přímo vyrobená jako N1, takže s tebou nemůžu souhlasit. 3. řada sedadel tam nikdy nebyla a úchyty pro sedadla a pásy jsou znehodnocené přímo od výrobce.
Ale nevím, jestli to byla std. výbava. Já jsem kupoval jetou a neměl jsem to tam.
Zafira Z18XE '03 saturn blue
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
brno brno, udelejte sraz v praze a uvidis
jinak myslim ze kdyz spojite astra+zafira sraz bude aut dost z obou "taboru"...
jinak myslim ze kdyz spojite astra+zafira sraz bude aut dost z obou "taboru"...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Po bazarech jsem se díval a vždy když to nebyla N1 tak měla 3. řadu sedadel (v podlaze).dimi píše:Sedmi místná neni standart. Zkus se podívat po bazarech a uvidíš kolik jich najdeš. Jinak s tou sítí je to přesně tak. Je uložená v druhé ředě sedadel.
Navíc v příčurce bývá výbava, která není standardní, označena hvězdičkou. Popis třetí řady a manipulace s ní hvězdičku nemá.
...ale všechno je možný, hádat se nebudu
Zafira Z18XE '03 saturn blue
Dokonce i většina N-kový Zafir má třetí řadu (jen by se správně neměla používat). Sám vím o několika. Ty bez ní jsou naprostá vyjímka.zdenekp píše:Po bazarech jsem se díval a vždy když to nebyla N1 tak měla 3. řadu sedadel (v podlaze).dimi píše:Sedmi místná neni standart. Zkus se podívat po bazarech a uvidíš kolik jich najdeš. Jinak s tou sítí je to přesně tak. Je uložená v druhé ředě sedadel.
Navíc v příčurce bývá výbava, která není standardní, označena hvězdičkou. Popis třetí řady a manipulace s ní hvězdičku nemá.
...ale všechno je možný, hádat se nebudu
Zafira 1,8 16V Elegance, Z18XE
to TomK: já mám tu svou přímo z výroby a tam sedadla nebyly, držáky pásů tam chybí a úchyty na sedačky jsou znehodnocené. Místo toho mám v kufru dřevěnou podlahu. Dovezl jsem si Zafiru z Itálie. U nás jsem to pak chtěl z N1 přehlásit na osobní, podařilo se mi sehnat vyjádření od výrobce, že pokud dám na prostřední sedačku ve druhé řadě pás, tak to bude OK. No nakonec to ta firma, která řeší homologace stejně zamítla, i když jsem měl papíř, že výrobce s tím souhlasí a čestné prohlášení, že nebudu mít auto dané do podnikání... Nicméně za vyjímku to nepovažuju, znám ještě další 3 lidi, kteří mají Zafiru z výroby bez 3. řady sedadel.
Zafira sraz v Brně
Mám už Zafiru přes půl roku a pořád řeším nějaké problémy.Určitě bych se rád zůčasnil nějakýho origo Zafira srazu Žirafáků z Brna a pokecal o všem...Za Zafiru - jdu do toho!
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Comfort,r.v.1999
Re: Zafira sraz v Brně
Počítám s tím...Prígl by taky byl bezvaFathead píše:Výborně! Buď to můžem udělat nějaké odpoledne třeba někdy o víkendu anebo se přifařit ke Šlakovi a Astrkákům na přehradu - na OPC2 (Opel Prigl Camping 2).capp píše:Mám už Zafiru přes půl roku a pořád řeším nějaké problémy.Určitě bych se rád zůčasnil nějakýho origo Zafira srazu Žirafáků z Brna a pokecal o všem...Za Zafiru - jdu do toho!
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Comfort,r.v.1999
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
No pokud by to bylo někdy o víkendu, taky bych zajel trošku poklábosit a skouknout pár Zafir, tady u nás na jihu jich jezdí přehršel tak doufám, že se nás tam sejde hodně
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no ale měli tam něco proti Zafirákům ne? , já sem teda Zafirák, tak nevím, můžu tam, nemůžu tam . . . . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: