zafira - jednotka centralu

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
sliva

zafira - jednotka centralu

Příspěvek od sliva » 09 bře 2008, 12:36

chci se zeptat existuje jednotka centralniho zamykani?Ja jen ze me nejde central a u chlapika kde jsem to kupoval tak rikal ze ta jednotka je tam spatna ze byl v oplu,nevite kde to sezenu a kolik si mam pripravit?

Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 09 bře 2008, 12:42

Jo existuje... Já ji mám také vadnou, nejde mě na ni DO od centrálního zamikání... No a cena??? Musím si to ověřit ještě jednou u známého, protože cena, co mě byla řečena v OPELU, se mě nezdá normální ( pro představu to bylo kolem 30litrů :shock: )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 09 bře 2008, 12:49

POKUD SE AUTO(ZAFIRA) POMOCÍ DÁLKAČE ZAMKNE A HNED SAMA ODEMKNE TAK JE V ŘÍDÍCÍ JEDNOTCE VADNÝ POUZE MALÝ MIKROSPÍNAČ. DÁ SE OPRAVIT. VÍCE S TÍMTO PROBLÉMEM TI PORADÍ MAJK. Je tady zaregistrovaný a sám si to opravil. Šikula :lol: .
ASTRA LA VISTA

sliva

zafira

Příspěvek od sliva » 09 bře 2008, 13:47

tak to bude orisek ta jednotka to ho centralu je to na prd ja kdyz jdu do auta tak kdyz odemikam tak se mi otevre jen dvere u rdice a pak ostetni dvere musim rucne, musim to nejako vyresit ten dalkovej central a zda se mi to hodne drahy jednotka za tricet tis. to je mazec

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 09 bře 2008, 16:56

Těch 30 litrů není oficiální, třeba je to méně... Jen píši, co mě bylo řečeno, ale ještě jsem si to neověřil u jiných servisů :wink:

Jinak kontroloval si motorky v dveřích na zamikání??? Nechci tady spekulovat co je možné a nemožné, ale co když u ostatních dveří jsou motorky v háji a chyba směřovaná na ŘJ se třeba týká něčeho jiného? Je to jen můj názor, neříkám že teď kecám kraviny :idea:

sliva

zafira

Příspěvek od sliva » 09 bře 2008, 17:33

kdyz jsem to kupoval asi pred 14dny tak to nechali napichnout v oplu a tohle nam bylo receno spatna jednotka centralu tak nevim

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 09 bře 2008, 17:37

No mě právě nahlásila to a samé a dle servisu je zablokovaná, takže na to nemohu nic nahrát atd... Centrál sice funguje, ale to DO ne a docela mě to mrzí, že když je, tak nejde... Sice DO nutně k životu nepotřebuji, ale když je ta možnost, tak proč ho nevyužívat že :wink:

MAJK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAJK » 09 bře 2008, 17:46

COBEIN píše:POKUD SE AUTO(ZAFIRA) POMOCÍ DÁLKAČE ZAMKNE A HNED SAMA ODEMKNE TAK JE V ŘÍDÍCÍ JEDNOTCE VADNÝ POUZE MALÝ MIKROSPÍNAČ. DÁ SE OPRAVIT. VÍCE S TÍMTO PROBLÉMEM TI PORADÍ MAJK. Je tady zaregistrovaný a sám si to opravil. Šikula :lol: .
musim to uvest na spravnou miru byl to jen malej mikrospinac v mechanizmu zamku ve dverich
ASTRA 1.6 16V X16XEL ELEGANCE CARAVAN

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 09 bře 2008, 21:51

PRESUNUTO DO SEKCE ZAFIRA !!!!

NAUCTE SE NAZVY PRISPEVKY POPISOVAT PRESNE PODLE PROBLEMU S TIMTO NAZVEM UZ JE TADY 10 TEMA ZA VIKEND KDO SE V TOM MA VYZNAT !!!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

darchan

Příspěvek od darchan » 11 kvě 2008, 22:40

Mám podobný problém u Zafiry s centrálním zamykáním. Dálkové ovládání mě nefunguje (přitom červená kontrolka na klíčku bliká) a při otevření zámku klíčkem se mi odemknou pouze přední dveře + páté. Zadní dvéře zůstanou zamknuté. To samé platí i při uzamknutí vozidla, přední dveře klíčkem zamknu, zadní nikoliv.
Nevíte v čem je problém ? Díky za radu.

Emil

Příspěvek od Emil » 19 čer 2008, 19:54

Už to tady někdo řešil,zkus se podívat jestli nejsou prasklý dráty v průchodce do zadních dveří,měl jsem ten samej problém.

Odpovědět