zafira - zamlzovani svetel
zafira - zamlzovani svetel
Ahoj jsem tu novej a potrebuju poradit zamlzuje se mi predni leve svetlo a predni mlhovky co s tim diky
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
no když už jsi to tak napsal na na všechny tři , ale hlavně na kolik asi vyjde to světlo. A ta packa se dá nějak opravit, či co??AstraMan píše:Teď nevím zda se ptáš na přetěsnění, nebo na packu či celé světlo
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Světlo
Jaký typ máš? N-JOY, obyčejné či úplně jiné???
Držák světla
Někde tady na fóru jsem četl, že existuje opravná sada ( alespoň snad se to týkalo tohoto ), ale kde? To si nepamatuji, takže budeš muset hledat...
Přetěsnění
Záleží, jak moc to nebude těsnit
Držák světla
Někde tady na fóru jsem četl, že existuje opravná sada ( alespoň snad se to týkalo tohoto ), ale kde? To si nepamatuji, takže budeš muset hledat...
Přetěsnění
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Světlo mám obyč , tak na tu sadu bych se teda poptal, akorát nevím co si mám představit pod pojmem přetěsnění?AstraMan píše:Světlo
Držák světla
Přetěsnění
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
Přetěsnění
1) Gumové těsnění, které je pod světlem přilepeno k nárazníku ( hlavně u xenonů tam slouží proto, aby voda netekla na trafa )
2) Může vnikat vlhkost do samotného světlometu. No a to by si asi musel oblepit celé světlo nějakým tmelem či něčím jiným... Jen tak pro ukázku jak vypadá rozebrané světlo http://www.astra4ever.net/ratattack-s-- ... -s125.html a tam si asi dokážeš představit, co vše musí utěsnit, aby tam nešla vlhkost
Světlomet
Origo HELLA stojí kolem 4000Kč, jak psal sliva, ale můžeš si zakoupit i neorigo za cca 1500Kč...
1) Gumové těsnění, které je pod světlem přilepeno k nárazníku ( hlavně u xenonů tam slouží proto, aby voda netekla na trafa )
2) Může vnikat vlhkost do samotného světlometu. No a to by si asi musel oblepit celé světlo nějakým tmelem či něčím jiným... Jen tak pro ukázku jak vypadá rozebrané světlo http://www.astra4ever.net/ratattack-s-- ... -s125.html a tam si asi dokážeš představit, co vše musí utěsnit, aby tam nešla vlhkost
Světlomet
Origo HELLA stojí kolem 4000Kč, jak psal sliva, ale můžeš si zakoupit i neorigo za cca 1500Kč...
Re: zafira
Koukni sem https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=6679sliva píše:ja to vcera skusil rozdelat a vubec mi neslo to svetlo vytahnout
zafira
a chlapaci nevite schanim taky zadni roletku do kufru jeste jsem na ni nikde nenarazil at mi nikdo nekouka do kufru akorat nevim da se na ni neco pokladat nebo to je jen takova plachta co vy na to,a co ta sitka ta je na co to je ta kovova nebo jen ten provazek ja to tam totiz vubec nemel
Re: zafira
Zavolej si do vrakáčů tam by se dala roletka koupit ja jsem tak koupil držáky na pásy v kufru za pár kaček.sliva píše:a chlapaci nevite schanim taky zadni roletku do kufru jeste jsem na ni nikde nenarazil at mi nikdo nekouka do kufru akorat nevim da se na ni neco pokladat nebo to je jen takova plachta co vy na to,a co ta sitka ta je na co to je ta kovova nebo jen ten provazek ja to tam totiz vubec nemel
taky se mrknu ,když něco dám vědět
čau Božek