Mám autorádio jen na kazety. na zadních sedadlech malé děti. V dnešní době vše na CD. Takže "kazeťák" v autě je na ho... . Poraďte, prosím, kde sehnad do Zafiry rádio s CD. Mám felicii, kterou jsem ještě neprodal a v ní rádio panasonic s CD - bude spolupracovat se Zafirou?
Díky za rady
Autorádio bez CD
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Pokud na tom Panasonicu máš ISO konektory, tak Ti tam bude hrát bez problémů, ale pokud mne paměť neklame, tak Panasonic má vlastní konektory a s rádiem dodává i přechodku na ISO - budeš tedy asi muset vyměnit nejen rádio, ale i šuplík. Jinak fungovat bude, ale zřejmě Ti nepůjde ovládání z volantu - pokud ho tam máš, a určitě Ti nepůjde display - tedy - nebude Ti ukazovat údaje z rádia. V řádku, kde Ti to psalo údaje z rádia budeš mít pouze datum... Jinak i tohle se u některých rádií dá upravit, pokud si seženeš redukci na připojení k DO z volantu, a některá rádia dostaneš pomocí redukce i na display...
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
Autorádio bez CD
Díky za rady.
Ten můj Panasonic má svůj podsvícený dislay, tak je to v poho. A ten ISO konektor má taky, ale ovládání na volantu nemám.
Ten můj Panasonic má svůj podsvícený dislay, tak je to v poho. A ten ISO konektor má taky, ale ovládání na volantu nemám.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
jestli nemáš ovládání na volantu tak už máš jasno jen ještě nevím jak u zafiry ale u astry se musí přehodit některej přívod kvůli paměti. To najdeš možná tady: https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=5497
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip