Bylo to už mnohokrát zmiňováno ,mě to hlásí již po úbytku jedné čárky od vrchu .Dolít 2 dcl a přestane to mě neuspokojí.Tak mě napadlo ,čidlo je namontované na vaně ve čtverci 65×65 mm a já mám čidlo namontované v 1/3 od vrchu tohoto čtverce. Otázka : Nejde tento čtverec otočit o 180°, tím bude čidlo níže ve vaně ????? PS.motor X 16 XEL
já tam leju olej neustále po litru a kontrolka se mě nikdy nerozsvítila vždycky poznám že jeho malo když začnout klapat ventily samozřejmě se snažím to kontrolovat ale ne pokaždé to stihnu
burčak píše:já tam leju olej neustále po litru a kontrolka se mě nikdy nerozsvítila vždycky poznám že jeho malo když začnout klapat ventily samozřejmě se snažím to kontrolovat ale ne pokaždé to stihnu
Přesně tak to dělám taky, poprvé to těsně po koupi A kontrolka nesvítila!!! Jen to klapání na to přivedlo:
Chtěl bych to vyzkoušet s tím 5W40. Když jsem zjistil tuhle její strašlivou žízeň(takovou nemám snad ani já), koupil jsem přípravek Super charge od Vynnsche. Ten zvyšuje viskozitu oleje a mám pocit, že spotřeba ještě stoupla. Je to děsná mrcha, kdo to má živit