zarosené okná
zarosené okná
Mám Zafiru 1,8 ročník 2001 ešte len prvú zimu. V zimnom období mávam zarosené okná. Ventilátor mám v 3 polohe, a vzduch mi fúka iba na predné okno a predné bočné okno. Vtedy stiha udržiavať ventilátor iba predné okno a predné bočné okná. Ale zadné sú úplne zarosené. Čím to je???
ZAFIRA 1,8 rok 2001
- Reklama
- james11
- Kontaktovat uživatele:
de na to koupit nějaká hadra proti mlžení oken, ale zkušené to nemám tak nemůžu říct jestli to opravdu funguje. viděl jsem to v Tesku.
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kazdopadne to chce vetrak aspon na stupen 2, na 1 to odmlzi jen predek kdyz jede vic lidi v aute.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mám novú Astru a okna sú zahmlené na začiatku cesty. Potom sa odmlžia. Zo začiatku ventilátor na 4, potom na 2 - aby to nehučalo, keď to začne topiť - stačí aj 1. Problém je v tom, že kým to začne topiť, tak jom už väčšinou v cieli
Osobne to zahmlievanie nepovažujem za tragické, na to že sa to cestou "odmlží" .. To taká stará škoda má zahmlené okná aj po 3 km. Slabý ventilátor... Pomôže len handra v ruke a to je to okno vlhké, takže sa na tom láme svetlo. Potom človek radšej volí pomalú bezpečnú jazdu.
Je tu niekto, kto si nikdy nevyskúšal Š 110, 120, alebo starý žigulík?. ak ńo - oveľa ste prišli - tá náchylnosť na bočný vietor (Š110) - poterbná korekcia volantom, prípadne zníženie rýchlosti zo strachu pred odfúknutím z cesty . Terajší vodiči, čo začínali na Autoškole - Fábii, Corse... a rodičia mali niečo lepšie to nepoznajú. Mali by to vyskúšať, ako jazdili ich dedovia
Osobne to zahmlievanie nepovažujem za tragické, na to že sa to cestou "odmlží" .. To taká stará škoda má zahmlené okná aj po 3 km. Slabý ventilátor... Pomôže len handra v ruke a to je to okno vlhké, takže sa na tom láme svetlo. Potom človek radšej volí pomalú bezpečnú jazdu.
Je tu niekto, kto si nikdy nevyskúšal Š 110, 120, alebo starý žigulík?. ak ńo - oveľa ste prišli - tá náchylnosť na bočný vietor (Š110) - poterbná korekcia volantom, prípadne zníženie rýchlosti zo strachu pred odfúknutím z cesty . Terajší vodiči, čo začínali na Autoškole - Fábii, Corse... a rodičia mali niečo lepšie to nepoznajú. Mali by to vyskúšať, ako jazdili ich dedovia
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Astra mě taky mlžila, pak sem se podíval na klapku a byla špatně. Cela oprava trvala max 30minut. Od té doby žádny mlžení, ani při plném autě. Nedokážu si představit, že bych měl zase zamlženy okna. Není nad krásnej výhled. Je divny, že ji maš zamlženou, někde bude zřejmě problém. Joo, škodárny to byli stroje, v té sem se najezdilpalix píše:Mám novú Astru a okna sú zahmlené na začiatku cesty...
To si viem predstaviť... Brat maá Fiat 126 - žiadný ventolátor = žiadný ofuk .. Namontovali sme tam ventilátor z PC. Fúka to slabo, ale aspoň niečo .mirobra píše:Mám Zafiru 1.6 r.v.2000 zatím jen týden, povídáte o starých škodovkách, já měl 5roků Trabanta - to teprve byla sauna. Když jsem chtěl silnější ofuk skel, musel jsem přidat na rychlosti.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-