CHIP V KLÍČKU OD ZAPALOVÁNÍ

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
OPC

CHIP V KLÍČKU OD ZAPALOVÁNÍ

Příspěvek od OPC » 12 led 2008, 23:38

Mám problém. Dostal jsem zafiru 2.0 DI od táty, a týden potom mi spadnul klíč na zem a ztratil se CHIP, tak jsem zavolal do srba servisu a řekli mi, že jim musím dát kartu s kodama. Jenomže ten nemám, tak mi řekli at zavolám na Slovensko kde táta auto koupil a podle kupní smlouvy jim nadiktuju nějaký čísla, ale tu smlouvu má otec v trezoru a otec je v zahraničí. Prosím neví někdo z vás o nějaké možnosti jak ten klíč zprovoznit, případně nějaké kontakty na někoho kdo to dělá. mockrát díííííík. :cry:

Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 13 led 2008, 00:52

Nevím, ale tohle by snad mohli zjistit v Oplu podle vinu, ne? :wink:
Mobil : 602318645

Ivanhoe67
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivanhoe67 » 13 led 2008, 07:11

Zjistit by to určitě mohli, ale otázka je, jestli to budou chtít udělat... Určitě se budou bránit tím, že když k tomu nic nemáš, že to může být čórka... znáš je... :shock:
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001

Marky

Příspěvek od Marky » 13 led 2008, 09:03

A kde ma tata druhy klic? Zkus mu zavolat, treba Ti jen o nem nerekl.

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 13 led 2008, 11:17

dá se to zjisit a udělat
vyčíst z immo jednotky pin, a pak přizpusobit klíče.
no VIN, no papíry :wink:

freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

Re: CHIP V KLÍČKU OD ZAPALOVÁNÍ

Příspěvek od freeKevinM » 13 led 2008, 12:04

OPC píše:Mám problém. Dostal jsem zafiru 2.0 DI od táty, a týden potom mi spadnul klíč na zem a ztratil se CHIP, tak jsem zavolal do srba servisu a řekli mi, že jim musím dát kartu s kodama. Jenomže ten nemám, tak mi řekli at zavolám na Slovensko kde táta auto koupil a podle kupní smlouvy jim nadiktuju nějaký čísla, ale tu smlouvu má otec v trezoru a otec je v zahraničí. Prosím neví někdo z vás o nějaké možnosti jak ten klíč zprovoznit, případně nějaké kontakty na někoho kdo to dělá. mockrát díííííík. :cry:
pred casem jsem musel menit cerpadlo na my astre dovezene z DE. Nemel jsem kody a za 1000 kc to zistej v kazdym servisu.
Vcetne radia, security kodu, vseho....
C-Max 1,8 TDCI Ghia

Mirek MH

Příspěvek od Mirek MH » 13 led 2008, 12:24

freeKevinM píše:
OPC píše:Mám problém. Dostal jsem zafiru 2.0 DI od táty, a týden potom mi spadnul klíč na zem a ztratil se CHIP, tak jsem zavolal do srba servisu a řekli mi, že jim musím dát kartu s kodama. Jenomže ten nemám, tak mi řekli at zavolám na Slovensko kde táta auto koupil a podle kupní smlouvy jim nadiktuju nějaký čísla, ale tu smlouvu má otec v trezoru a otec je v zahraničí. Prosím neví někdo z vás o nějaké možnosti jak ten klíč zprovoznit, případně nějaké kontakty na někoho kdo to dělá. mockrát díííííík. :cry:
pred casem jsem musel menit cerpadlo na my astre dovezene z DE. Nemel jsem kody a za 1000 kc to zistej v kazdym servisu.
JJ,ale musíš k tomu mít nabývací papíry(fakturu,kupní smlouvu,techničáky),jen tak ti to neudělají.....

Tomino

Příspěvek od Tomino » 13 led 2008, 14:34

Mirek MH píše:
freeKevinM píše:
JJ,ale musíš k tomu mít nabývací papíry(fakturu,kupní smlouvu,techničáky),jen tak ti to neudělají.....
To samé, co píše Mirek MH řekli i mě u Opela
ASTRA G CAR 2000 |1.4_16V X14XE|

kotengu

Příspěvek od kotengu » 24 kvě 2009, 18:43

stačí jen malý techničák a dva doklady totožnosti - aspoň u Moto Morava v Olmiku
Opel ZAFIRA 1.8 16V SPORTLINE - 92 kW, dovoz ze Švýcarska,

Odpovědět