obsazenost sedačky
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
A to ti mělo dělat u kterého sedadla, spolujezdce nebo řidiče?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Mimo misu,ale ta krajina jetam nadherna,idealni misto na samote u lesa v lete to musi byt idealni misto na relax moc vse pekne
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
No, protože teď čekáme mimonko, tak jsem volal do Opelu v Břeclavi jak mám vypnout airbag, a tam mi řekli, že u "A"čkové Zafiry nejsou v sedadlech tlakové čidla, takže nedojde k vypnutí airbagů a airbagy ani vypnout nejdou. Jedině jejich odpojením natvrdo. Chci tím teda říct, že nevím co ti ten mechanik vyndal, když to tam údajně není
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Taky se mi to zdálo jako nemožný mít ve standardu (Comfort) nějakej snímač u spolujezdce v sedačce, ale pokud zastavím a vystoupím přes dveře spolujezdce, tak se mi nezamkne auto na druhou polohu a tím pádem se nesepne alarm, pomůže až otevření a opětovné zavření dveří u řidiče. Takže možnost nějaký elektroniky v sedačkách asi existuje
Mobil : 602318645
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
4 jelen:
to s tím čipem v autosedačce jsem taky někde četl, ale ptal jsem se i na tuto možnost a u "A" Zafiry to prý nejde vypnout vůbec, což mě teda pěkně sejří, ale na druhou stranu, když jsem se díval do provozní rpříručk k Zafiře, tak možnost detekce obsazenosti a tím pádem i vypínání airbagů pomočí onoho čipu v sedačce bylo asi v příplatkové výbavě. Tak nevím, jsem z toho jelen (sorry jelene). Ale jinak jsem se svou žirafou spokojený
to s tím čipem v autosedačce jsem taky někde četl, ale ptal jsem se i na tuto možnost a u "A" Zafiry to prý nejde vypnout vůbec, což mě teda pěkně sejří, ale na druhou stranu, když jsem se díval do provozní rpříručk k Zafiře, tak možnost detekce obsazenosti a tím pádem i vypínání airbagů pomočí onoho čipu v sedačce bylo asi v příplatkové výbavě. Tak nevím, jsem z toho jelen (sorry jelene). Ale jinak jsem se svou žirafou spokojený
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Stím alarmem nemají sedačky nic společnýho.Pokud vystoupíš přes spolujezdce,tak to pozná koncák ve dveřích a né sedadlo.Jinak podle schématu se nerozděluje snímač pro Comfort a pro Excelent.Prostě jsou u ubou variant.Defender píše:Taky se mi to zdálo jako nemožný mít ve standardu (Comfort) nějakej snímač u spolujezdce v sedačce, ale pokud zastavím a vystoupím přes dveře spolujezdce, tak se mi nezamkne auto na druhou polohu a tím pádem se nesepne alarm, pomůže až otevření a opětovné zavření dveří u řidiče. Takže možnost nějaký elektroniky v sedačkách asi existuje
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
No nevím teda, raději budu vozit malou na zadním sedadle, pokud tam na to není žádný normální vypínač, u kterého by měl člověk jistotu, že je to vyplý, tak to riskovat nebudu. Na takové pokusy jezdí na našich silnicích až moc deb**lů.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Ten vypínač by šel vyřešit (dodělat),ale souhlasím stebou-je lepší vozit dětičky vzadu.Mike.S píše:No nevím teda, raději budu vozit malou na zadním sedadle, pokud tam na to není žádný normální vypínač, u kterého by měl člověk jistotu, že je to vyplý, tak to riskovat nebudu. Na takové pokusy jezdí na našich silnicích až moc deb**lů.