Motor vynecháva
Motor vynecháva
Motor mi vynechává po dlouhé době jízdy tak 3km mám na 3000otacek a to se deje nemám vtedy volnoběh a má objeví jako by mu hybiel benzín ale po nějakém čase se vrátí spět a funguje zase co je?
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor vynecháva
Já nerozumět řeči tvého kmene -
mohl by jsi to prosím napsat aspoň trochu srozumitelně? buď česky nebo slovensky to je jedno ale proboha né tuhle hatmatilku!
A prosím typ motoru a vozidla!
Svítí kontrolka motoru?
Co diagnostika byla?
Jaké to vyhodilo chyby?
Co jsi udělal pro to najít příčinu? - vyměnil jsi svíčky, prohlédl kabely ke svíčkám nebo zkontroloval zapalovací lištu? Kdy jsi naposledy měnil palivový filtr, vzduchový filtr, co klapka byla někdy čištěná,
mohl by jsi to prosím napsat aspoň trochu srozumitelně? buď česky nebo slovensky to je jedno ale proboha né tuhle hatmatilku!
A prosím typ motoru a vozidla!
Svítí kontrolka motoru?
Co diagnostika byla?
Jaké to vyhodilo chyby?
Co jsi udělal pro to najít příčinu? - vyměnil jsi svíčky, prohlédl kabely ke svíčkám nebo zkontroloval zapalovací lištu? Kdy jsi naposledy měnil palivový filtr, vzduchový filtr, co klapka byla někdy čištěná,
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Chyby motoru řádne neukázaly filtry mírněno 1000km tomu svíčky měněné kabely taky a jaká klapka čištěná nevím o čem mluvíš motor 1,6 75kv a dál nevím koupil jsem ji před 3 měsice
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No pokud nevíš bylo by dobré s tím zajít buď k Dennymu (myslím někde u Pardubic) nebo do Brna k RomanK... Ve výsledku ti to ušetří spoustu nervů a hledání. Chce to napíchnout a zjistit live data. Pak se uvidí zda je to nějaké čidlo, nebo třeba zteřelá hadička podtlaku nebo jiná "hloupost"...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504