Volant z begem za Victor bez begu.

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
tuneerr

Volant z begem za Victor bez begu.

Příspěvek od tuneerr » 26 kvě 2016, 06:08

Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit ohledně výměny origo volantu z begem a ovládáním na volantu za volant victor z nábou který jsem mněl Corse B.Provedl už někdo z Vás takovou výměnu?Díky za rady.tuneerr

Reklama

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Re: Volant z begem za Victor bez begu.

Příspěvek od Marťasek » 27 kvě 2016, 19:50

to asi nebude zcela "legální" = problémy u pčr, u stk a v případě nehody se vystavuješ velkému riziku že pojišťovna odmítne pojistné plnění. :(
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

tuneerr

Příspěvek od tuneerr » 27 kvě 2016, 21:06

díky ale počítal jsem spíš z technickou odpovědí.Děkuji.

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 10 čer 2016, 16:58

Kdysi jsem ještě v eFkové astře odmontoval volant s begem a namontoval jsem malý sportovní Victor bez begu. Jen jsem s přístrojové desky (budíků) odstranil žárovičku s paticí aby mi nesvítila chyba begů. Toď vše, protože jsem měl nábu pro vozy Opel tak mi i páčka blinkrů po dokončení odbočování vypnula.
O tom co ti řeknou Policajti na silnici nebo na STK se nebudu dohadovat, každopádně výměna u eFka a Géčka bude to samé.

Když u jsem zmínil ty Policajty na silnici tak bych připomenul tu hlídku co mě kdysi tady v Troppau zastavila ještě s Concordii Wagen II a chtěli kartičku od schválených fóliich na zadních oknech. Nedokázali pochopit, že některé výbavy Zafir to takhle měli už z výroby. Až po asi 15-ti minutovém dohadování že to tak je, jsem si vzpomněl že zhruba 400 metrů od místa kde mě stavěli stála stříbrná Zafira se stejně zatmavenými zadními okny. Zamknuli jsme obě auta a pěšky jsme se šli podívat. Naštěstí tam tehdy stála a já jsem bez omluvy a ztáty bodů odjížděl k domovu. Na to že jsem měl tehdy namontovány 17-ti palcvé kola a v TP nezapsány na to vůbec ten trouba nepřišel. Ale hlavně ty tmavé zadní okna ho zajímaly.
ASTRA LA VISTA

Sob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob » 10 čer 2016, 20:04

Záleží na koho padneš, mám z výroby bag na pickupoj feldě, místo toho mám bez bagu VR6 GIII volant a stk ok. 8)

COBEIN:
Co říká vyhláška o tónování skel:
Skla za řidičem nejsou limitována propustností světla, ale fólie na zadním skle nesmí zakrývat třetí brzdovou svítilnu.

To si měl velkou trpělivost, mám vzadu 5%propustnost STK a PČR v klidu.
Astra g Z18xe - srdcovka daily :)
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 10 čer 2016, 20:57

Asi máš pravdu Sobe, mi šlo spíš o to že ten policajt se zajímal o folie (přitom tam žádne nebyly) ale rozměr kol mu byl šumák, stejně tak to že jsem nebyl přpoutaný, jen ty tmavé okna. :( Musel by jsi toho poliajta vidět, hned mi tykal, a vůbec, choval se jako gauner!
ASTRA LA VISTA

Odpovědět