Ahoj-mam Zafiru cca 3měsíce-vcelku jsem spokojeny-jen sedadlo řidiče mně nevyhovuje-pořád mám pocit jako bych seděl mimo-bokem-mám 1,6/16V-2000-comfort-chci se zeptat majitelů Zafir -jake mají zkušenosti ?bylo víc tvarů sedadel?
při sedmimístném obsazení-kam dáváte zadní roletku?
Sedačka může být možná k jedné straně vyseděná ale že by bokem????A roletku nechávám doma.Je dost velká a při plném obsazení ????? jedině vozit rakevna střechu.
Zafira 1.8 16V – 92 kw Elegance model 2002 super metla
no bokem-ja se podvědomě usadím tak že se opírám loktem o dveře-jenže při tom si uvědomím ,že si vlastně vysedávám ze sedačky-maj prostě mizernou boční opěru-sedák je moc rovný-to je sice fajn při vysedání-sedačka je výš než u "normálního" auta-ale nedává žadnou oporu za jízdy.proto se ptám zda nejsou v jiné výbavě nějaké jiné??
Roletu doma-to ano-pokud vím že pojedem ve větším počtu ale pokud se situace změní v průběhu dne-.... on je prostor na ní pod prostření řadou sedaček-tam by se mněla odkladat do nějakého"origo" vaku(podle servis.návodu)-jenže ten nemám-nemá ho někdo??foto
do sportovních výbav se dávaly takový tvrdší s lepším bočním vedením, tydle klasický sou tragedie a bohužel ze začátku výroby je potahovali i strašně lacinym materiálem takže se to prodírá na bocích a schrnuje...fuj
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já tam to pouzdro na roletku mám,ale je z tvrdého plastu a bez síly bych ji tam nedostal.Proto jsem to vzdal,rozměr pouzdra se mi zdá menší než rozměr rolety.