Stropní světlo
Stropní světlo
ahoj-koupil jsem si Zafiru-báječný vůz-ale-zjistil jsem takovou prkotinu-mam stropní světlo u řidiče ,které nejde jinak zapnout jak otevřením dveří(tedy alespon na nic jiného jsem nepřišel)což mi docela vadí-to snad mněla i stará škodovka možnost rožnutí spínačem.
Dá se s tím něco dělat?popř je to totožné s astrou-nebo nemá někdo na prodej tu verzi z bodov osvětlením?
Dá se s tím něco dělat?popř je to totožné s astrou-nebo nemá někdo na prodej tu verzi z bodov osvětlením?
- Reklama
Ahojda, to jsou takový libůstky germánů když sem si před lety koupil vento, měl sem ten samý problém a dilema až sem na helmuty nadával kudy sem chodil,ale jen do tý doby,než sem kápnul na kluky co dělali auta a tak mi taky ukázali světlo na konci tuneluremus píše:
báječné-nedalo mi to nejít to hned vyzkoušet-DĚKUJI
to jsem zvědavý na co všechno ještě příjdu
Ale jestli tě to uklidní nejsi ani první,ale tutově ani poslední
I já jsem tápal když jsem astru koupilARMAGEDONX píše:Ahojda, to jsou takový libůstky germánů když sem si před lety koupil vento, měl sem ten samý problém a dilema až sem na helmuty nadával kudy sem chodil,ale jen do tý doby,než sem kápnul na kluky co dělali auta a tak mi taky ukázali světlo na konci tuneluremus píše:
báječné-nedalo mi to nejít to hned vyzkoušet-DĚKUJI
to jsem zvědavý na co všechno ještě příjdu
Ale jestli tě to uklidní nejsi ani první,ale tutově ani poslední
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB