Výhled ze Zafiry
Výhled ze Zafiry
Ahoj všem,chci se zeptat,neštve vás že ze Zafiry nevidíte čumák?
Já teda osobně ten konec nevidim ani když se nadzvednu a to nejsem nijak malej.(187cm)
Nechá se na to časem nějak zvyknout a v pohodě to odhadnout třeba při parkování?
Já mám Zafiru chvíli ale tohle mi fakt docela vadí.
Já teda osobně ten konec nevidim ani když se nadzvednu a to nejsem nijak malej.(187cm)
Nechá se na to časem nějak zvyknout a v pohodě to odhadnout třeba při parkování?
Já mám Zafiru chvíli ale tohle mi fakt docela vadí.
Zafira 1,8 16V 92kW Z18XE
- Reklama
Re: Výhled ze Zafiry
Zvykneš neboj, lepší než dlouhej čumák ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to presne tak, videt na cumak neni, ale to mi vubec nevadi. Pri parkovani se ridim svetly. Spise mi vadi ty bocni sloupky, ale na to se da taky zvyknout.
Já nevím, ale čumák nevidím ani v astře a ni v žádném jiném autě, které jsem kdy řídil
Osobně mě celkem baví pohledy (většinou jsou to ženy za volantem) na řidiče, který řídí pokud možno co nejblíž k volantu a úplně narovnaný tak, aby moh za jízdy čučet na kapotu
Ono potom např. při vystřelení airbagu je to celkem jistota..
Osobně mě celkem baví pohledy (většinou jsou to ženy za volantem) na řidiče, který řídí pokud možno co nejblíž k volantu a úplně narovnaný tak, aby moh za jízdy čučet na kapotu
Ono potom např. při vystřelení airbagu je to celkem jistota..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak ja som jazdil na autách, ktorým bolo vidieť na kapotu. Samozrejme to boli autá ako Škoda 110, 120 . Modernejším autám už nezavadzia kapota
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
A joo vlastně..na škodovce byl vidět předek
Jakoo zase auto, které má na kapotě takový ten zaměřovač, to bych si dal říct..
Jakoo zase auto, které má na kapotě takový ten zaměřovač, to bych si dal říct..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Mě teda dost vadí A sloupky,jsou tak široké,že na kruháči se musím naklonit,abych něco nepřehlídl.Že nevidím čumák,mi nikdy nevadilo,je to docela přehledné i při parkování.Ale ty A sloupky teda
miluju tyhle zkratky OPC, STI, S
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba takové ženy, které mají 156 cm jako já? Abych vyšlápla spojku, musím být přisunutá úplně dopředu.. Vypadá to asi vtipně pro okolní řidiče, cestující za mnou si můžou pohodlně natáhnout nohy, ale jinak to nejde. Na kapotu ale ani tak nevidím. A vlastně to ani nepotřebuju, to auto prostě "cítím".Salám píše:Osobně mě celkem baví pohledy (většinou jsou to ženy za volantem) na řidiče, který řídí pokud možno co nejblíž k volantu a úplně narovnaný tak, aby moh za jízdy čučet na kapotu Ono potom např. při vystřelení airbagu je to celkem jistota..
Jen sem zvědavá, jak budu jezdit až budu mít jednou pupek, to se tam nevlezu
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
Pro Zmrzlina:
Nech si udělat ovládání na volantu jako Krytinář
Nech si udělat ovládání na volantu jako Krytinář
- green
- Kontaktovat uživatele:
"Jen sem zvědavá, jak budu jezdit až budu mít jednou pupek, to se tam nevlezu "
buď v klidu, já mám pupek a vlezu se úplně v poho
buď v klidu, já mám pupek a vlezu se úplně v poho
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
- Luboš X17DTL
No vidíš, tvoje cm odpovídají tomu, kam dorostla moje žena. Sranda je v tom, že jak po ní lezu do auta, tak pomalu nedostanu ani na páčku posuvu sedadel a to ještě nesedímzmrzlina píše:A co třeba takové ženy, které mají 156 cm jako já? Abych vyšlápla spojku, musím být přisunutá úplně dopředu.. Vypadá to asi vtipně pro okolní řidiče, cestující za mnou si můžou pohodlně natáhnout nohy, ale jinak to nejde. Na kapotu ale ani tak nevidím. A vlastně to ani nepotřebuju, to auto prostě "cítím".Salám píše:Osobně mě celkem baví pohledy (většinou jsou to ženy za volantem) na řidiče, který řídí pokud možno co nejblíž k volantu a úplně narovnaný tak, aby moh za jízdy čučet na kapotu Ono potom např. při vystřelení airbagu je to celkem jistota..
Jen sem zvědavá, jak budu jezdit až budu mít jednou pupek, to se tam nevlezu
Potom udělat si pohodlí je otázka dalších 10 km, než se uvelebím. to je samé dopředu, dozadu, nahoru, dolů, opěradlo položit, narovnat. Asi si bude muset koupit svoje auto
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Luboš tak to máme úplně stejný problém :d 156 cm je totiž i výšká mě drahé ženy a pokud mi neodsune sedadlo tak mám docela problém se dostat do auta.
Další auto musí mít ve výbavě el. polohování sedadel s pamětí min. 2 pozic
Další auto musí mít ve výbavě el. polohování sedadel s pamětí min. 2 pozic
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím se salámem, není přece potřeba vidět čumák auta na to abys věděl, kde ho máš, na to si zvykneš
m.z.: a to ještě můžeme být rádi, že je mezi A sloupkem a dveřmi to malé okýnko, kdybys jel v Roomsteru, tak tam je ten A sloupek ještě horší, už se mi za něj párkrát schovalo auto přijíždějící ke křižovatce, no nic moc
m.z.: a to ještě můžeme být rádi, že je mezi A sloupkem a dveřmi to malé okýnko, kdybys jel v Roomsteru, tak tam je ten A sloupek ještě horší, už se mi za něj párkrát schovalo auto přijíždějící ke křižovatce, no nic moc
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Máte to s náma holt v tomhle těžší Můj muž mi taky vždycky nadává, když po sobě neodsunu sedadlo, páč se tam nemůže vlézt. A teta prohlásila, že by při sezení za mnou mohla tancovat kankán (má skoro 180 cm)
Jen sem ale chtěla říct, že to, že sedím přilepená vepředu nemusí být kvůli tomu, že chci vidět kapotu (nechci, nepotřebuju).
Jen sem ale chtěla říct, že to, že sedím přilepená vepředu nemusí být kvůli tomu, že chci vidět kapotu (nechci, nepotřebuju).
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH