černy olej M- 1,8 16V 92Kw 2001
černy olej M- 1,8 16V 92Kw 2001
panove skoumaliste nekdy za jak dlouho stmavne olej po vymene....?????,kupoval sem za slušny kačky tohle.od mechanika co mi doporučil (http://www.kucera-autolaky-ppg.cz/index ... ail&id=811),mam nalitano takovejch 8000km za 3 mesice CCA......a olej je jak uhel černej tak me zajim jestli to je normal.....nebo to dela spatna volba oleje.... ajestli je ho ztreba vymenit za jinej ..........diky za info radu
- Reklama
Re: černy olej M- 1,8 16V 92Kw 2001
Po 8tis. olej černej jak bota je normální a znamená to, že plní svůj účel. Maže a rozpouští karbon.
END
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Olej musí černat.Je to známka toho,že sbírá bordel.Pokud by byl olej furt čistej,všecek bordel bys měl usazenej někde v motoru.A vzhledem k tomu,že je olej v púlce životnosti,tak myslím je to OK.
Jinak já mám za menší peníz olej co má specifikaci API SL/CF.Ten tvůj je nák drahej a to jsem kupoval normálně na benzince,žádný známý nebo akční slevy.
Jinak já mám za menší peníz olej co má specifikaci API SL/CF.Ten tvůj je nák drahej a to jsem kupoval normálně na benzince,žádný známý nebo akční slevy.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Mají pravdu předsedo jinak co se oleje týče viz odkaz http://www.autodily-prostejov.cz/motoro ... 40-5l.html
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to