zafira 2,2 dti
zafira 2,2 dti
ještě jednou já projížděl jsem si Zafiru 2,2 tdi kterou chci koupit jede krásně až na to že při nějakejch 2300 otáčkách přestane jakoby táhnout do 3000 otáček je to takové jalové a od 3000 zase začne táhnout a jde až do konce je to normální a nebo s tim něco je děkuji za odpovědi
Zafira 2,2 Dti OPC r.v. 2003 spotřeba průměr 6,2 l/100 km
abs ,esp,tempomat,klimatronik,vše v elektrice,2 šíbry,celá v kůži
abs ,esp,tempomat,klimatronik,vše v elektrice,2 šíbry,celá v kůži
- Reklama
Re: zafira 2,2 dti
Ahoj máme Žirafu 2,2 Dti r.v. 2004. Chová se přesně tak jak popisuješ, v servisu mi mechanik řekl univerzální větu" "to se prostě občas stane" Wagen mám už dva roky a jsem s ním naprosto spokojen, chybějící tah mezi 2,30 - 3,00 otáčkami mi moc nechybí. Přišlápneš plyn a otáčky tam jsou hned a tah auta taky.
ahojte, mam Zafču 2.2 z ´02 a robí mi presne toto isté, tak si myslim, že to robí váha vzduchu alebo nieco so zmenou geometrie lopatiek - ako keby to nestihlo pootočiť?
A robí mi este jednu vec, ked idem 50 s pedálom, tak jemne zaškubáva - ale fakt jemne, skoro to nepoznať a dam tempomat na 50ke, tak je to ok - žeby niečo s plynovým pedálom a snímačom v ňom?
inak som max spokojny.
A robí mi este jednu vec, ked idem 50 s pedálom, tak jemne zaškubáva - ale fakt jemne, skoro to nepoznať a dam tempomat na 50ke, tak je to ok - žeby niečo s plynovým pedálom a snímačom v ňom?
inak som max spokojny.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
smazáno OT
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
No pozerám že nie sme jediný, asi je to štandart u tohto motora... Recept jednoduchý, aj ked je to diesel zo slušným objemom + výkonom + krúťakom, treba mu podradiť a vtedy lieta ako raketa, bez podradenia chodí ako hladký diesel hlavne pri zaradenej 5 a otáčkach cez 2000 to na pridanie plynu takmer nereaguje... Pri podradení a znovu preradení na 5 motor bude ťahať plynule aj cez kritické otáčkové pásmo (2200-3000). Čo sa týka spotreby , nijak sa dramaticky nezvýší, za to v zime jazdou dôchodcu si vypýta bezproblémov 7,5l/100km , teraz v lete chodí za 6.5l/100km (dlhodobý priemer podla PPC) ale s tempomatom a podla dovolených limitov ukazuje PPC spotrebu 4,7 - 5,5l/100km.
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg