Ahojte...
Jsem novym 2.mesíčním vlastnikem Zafirky a potreboval bych poradit....
Pri studenem motoru jde volnobeh v pohode...
Ale jak mile treba nekam jedu a teplota se mi uz splha tak k te 60-80C tak treba jako prijizdim ke kruhaci a podrzim to na spojce a ono jako treba z nejakejch 2500.otacek klesne na nejakejch 400-500 ale spis to zdechne vzdycky....mam to auto asik tak 2 mesice a toto se mi projevilo asik tak pred 3mi tydny...
Vecer to jde uplne krasne videt...Kdyz jedu tak kdyz to podrzim prave na te spojce tak jde videt i jako ze svetla docela dost se ztlumi....
Nevite zda se to da nejak sestelovat volnobeh?
A jeste jeden problemek...Nejdou mi stelovat od ridice Bocni zpetna zrcatka...kdyz to prepnu na prave tak jen slysim takove jen lupnuti,kdyz zmacku nejake tlacitko....A nebo jestli by se to dalo nejak demnotovat...? Vubec nevim co stim delat..
DEKUJI MOC ZA KAZDOU RADU....
Problémy s volnoběhem...
- Reklama
Re: Problémy s volnoběhem...
Zkuz vyčistit škrtící klapku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoi, ja mam trosku jinaci problemek (jestli to neni konstrukcni vada). Kdyz je motor studeny nastartuju a volnobeh se drzi tak neco pres 1000. Ale kdyz chci s tim vyjet tak netahne (vubec) a chce chcipnout. Staci ale motor porotcit pres 4 tis a uz jede OK. Teda vetsinou, ale na druhe protoceni uz OK. Pokud necham motor tak cca 40 s brblat samostatne (bez plynu na volnobeh), tak No Problem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze nikdo nic ?? Hmm tak zkusim vcistit vahu.