Problemy s koupenym vozem
-
- Kontaktovat uživatele:
Problemy s koupenym vozem
Zdravim, minuly tyden jsem si koupil Opel Zafira 1,8 92kW rv 2000. Muj prvni problem je radio (CCRT700). Kod k nemu mam ale nechce mi fungovat CD Changer. Radio mi pise CDC Safe. Tak jsem zkousel zadavat kod radia (ktery mam), ale ubyl mi pouze pocet pokusu. Takze jak na to ?? Dalsi vec co bych potreboval, tak zmenit jazyk. Ted sice nevim jestli se to tyka radia nebo neceho jineho, ale vse na display je v nemcine. Dale mam problem s DO. V dobe kdy mi toto auto bylo predano, tak fungovalo (pouze jeden ze dvou klicu), ale po jednom dni prestal fungovat i ten druhy. Klicem normalne auto odemknu a nastartuju. A posledni vec, ktera me trapi, je nefunkcni otvirani oken, a to tak ze prave zadni neotevru ani od ridice ani ze zadniho mista. Dale leve zadni nejde otevrit jen ze zadu. Doufam ze mi tady nekdo poradi, jinak pokud to bude velky problem, tak to auto zavezu reklamovat, ale je to pres pul republiky.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy s koupenym vozem
Ten changer bude asi nutné odblokovat, takže je třeba kód, nebo techniku. Na to je tady dobrý uživatel OKURA. Nevím odkud jsi, on je z Ostravy.
Jazyk Ti změni jen přes diagnostiku TECH2, to znamená u Opla za 500,- Nebo nějak po domluvě s uživatelem RomanK, ten je z Brna. Mohu Ti ho směle doporučit, je s ním super domluva.
V klíči zkus vyměnit baterku a taky provést synchronizaci dálkače, jak na to, se dočteš tady na foru, je tu toho spousta, stačí použít tlačítko hledat. Třeba tady - klik
U toho stahování oken, bych se nejdříve podíval na kabely v průchodkách mezi dveřma a futrama. Kabely se v tom místě dost lámou a podle stáří tvojeho auta je pravděpodobné, že utrpěly újmu... ... pak jedině zkusit proměřit měřákem, jestli na těch kabelech v paticích ve dveřích je napětí, pokud jo, bude problém pod tapcem dveří..
Jazyk Ti změni jen přes diagnostiku TECH2, to znamená u Opla za 500,- Nebo nějak po domluvě s uživatelem RomanK, ten je z Brna. Mohu Ti ho směle doporučit, je s ním super domluva.
V klíči zkus vyměnit baterku a taky provést synchronizaci dálkače, jak na to, se dočteš tady na foru, je tu toho spousta, stačí použít tlačítko hledat. Třeba tady - klik
U toho stahování oken, bych se nejdříve podíval na kabely v průchodkách mezi dveřma a futrama. Kabely se v tom místě dost lámou a podle stáří tvojeho auta je pravděpodobné, že utrpěly újmu... ... pak jedině zkusit proměřit měřákem, jestli na těch kabelech v paticích ve dveřích je napětí, pokud jo, bude problém pod tapcem dveří..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji za odpovedi, vyzkousim. Co se tyce toho radia, tak to je super bo ja jsem z FM (20km od Ostravy). Co se tyce toho OpelTechu, tak jsem uvazoval ze si jej koupim. Nevite nekdo nejaky osveceny odkaz na nekoho kdo to prodava ?? Jiz vlastnim a pouzivam VAG Com, ale ten asi u Opelu pouzit nelze, nebo se pletu ??
Dekuji za odpovedi.
Dekuji za odpovedi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak na to tady jsou jiní aby ti v tomhle poradili. Ja ti jen řeknu, že ten jazyk se dá dělat jen přes TECH2 (jsou tu už i první vlaštovky přes nějaké prográmky, možná OKURA bude vědět) a ten stojí cca 100.000,- Takže to si s noťasem na koleně neuděláš. Každopádně DjRadim tady prodává nějaký soft i s kabelama a je taky z Frýdku, určitě se na něho obrať.
EDIT: opraveno, mylně napsáno,že se dá dosadit čeština (překlep)
EDIT: opraveno, mylně napsáno,že se dá dosadit čeština (překlep)
Moje Astrina 1,7DTi
Ještě doplním FRYDEXe, že ta čeština do palubního PC není oficiální verze, ale mistrovský počin člena PepaS. Oficiální jazyky jsou pouze: Angličtina, Němčina, Holandština, Francouzština, Italština....
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Jen k tomu Changeru.
Ten má svůj kod takže přes kod rádia ho neozprovozníš, někde musíš mít i kod od toho changeru, je to taky 4 místné číslo.
Ten má svůj kod takže přes kod rádia ho neozprovozníš, někde musíš mít i kod od toho changeru, je to taky 4 místné číslo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravicko, a kdyz nemam kod k tomu menici.
Tak zkus uživatele Okura.HerryCZ píše:Zdravicko, a kdyz nemam kod k tomu menici.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš blbé ale jsou tady lidi co dokážou pomoct. Okura, RomanK,......
Podívej se, jestli jsi k vozu dostal Car pass, takovou bíložlutou kartičku. Tam by měly být kódy uvedeny.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak s Okurou uz jsem mluvil, CarPass nemam bohuzel.
CARPASS v Oplu cca za 1.000,-. Ale jestli není changer od výroby, tak tam kód stejně nevyčteš.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
To je pravda. Já mám třeba v Car Passu úplně jiný rádio. Naštěstí k tomu novému mám Radio Pass.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Ješte zkus vytáhnout ten changer, lidi často píšou kod někam přímo na radio nebo na changer.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem o češtině vůbec nemluvil Ta se zásahem a přepájením do MIDu dostat nedá.APiK píše:Ještě doplním FRYDEXe, že ta čeština do palubního PC není oficiální verze, ale mistrovský počin člena PepaS. Oficiální jazyky jsou pouze: Angličtina, Němčina, Holandština, Francouzština, Italština....
Moje Astrina 1,7DTi