Vadný mikrospínač v klíčku na DO
-
Vadný mikrospínač v klíčku na DO
Mám vadný mikrospínač v klíčku na DO, dá se někde sehnat nový prosím?? Děkuji za radu
- Reklama
Re: Vadný mikrospínač v klíčku na DO
řeším podobný problém, u mé zafirky je jen jeden klíč, v kterém občas stávkuje spínač zamknutí a odemknutí, musím vždy sednout do auta a provést synchronizaci, baterka je nová.myslel jsem, že je to kontakty v DO, vyčistil jsem je, mezi baterii a kryt DO jsem dal podložku z lepící pásky, ať jsou kontakty pekne na sobě a zatím nic moc, občas DO prostě zlobí.Snažím se sehnat nové, zatím se nechci obracet na opel.cz a neodvažuji se hádat co za to budou chtít...flidr roman píše:Mám vadný mikrospínač v klíčku na DO, dá se někde sehnat nový prosím?? Děkuji za radu
Opel ZAFIRA 1.8 16V SPORTLINE - 92 kW, dovoz ze Švýcarska,
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
ale to je cena jen za klíč ne?? bez DOMAX - CZ píše:V autorizáku chtěli za klíč tisícovku, ale musíš donést kartu CAR PASS. Pokud nemáš tak jsou schopni vystavit podle VINu nový CAR PASS, ale za něj chtějí taky tisícovku. A pak se jen modlit, že to pasuje
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
A nebude to chybným kontaktom medzi tým plieškom na baterke a plošákom? Je to pomerne častá závada: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... chronizacekotengu píše:řeším podobný problém, u mé zafirky je jen jeden klíč, v kterém občas stávkuje spínač zamknutí a odemknutí, musím vždy sednout do auta a provést synchronizaci, baterka je nová.myslel jsem, že je to kontakty v DO, vyčistil jsem je, mezi baterii a kryt DO jsem dal podložku z lepící pásky, ať jsou kontakty pekne na sobě a zatím nic moc, občas DO prostě zlobí.Snažím se sehnat nové, zatím se nechci obracet na opel.cz a neodvažuji se hádat co za to budou chtít...flidr roman píše:Mám vadný mikrospínač v klíčku na DO, dá se někde sehnat nový prosím?? Děkuji za radu
nový klíč s transpodérem imobilizéru stojí cca 1100, k tomu dálka cca 1500, v dálkách je rozdíl jestli má auto orig alarm nebo ne, pokud nemáš carpass tak v oplu si zjistí profil klíče i security kod ale chtějí za to cca 600-1000kč (v případě že bylo auto koupeno v čr tak se tyto kody dají zjistit zadarmo u prodejce kde bylo auto prodáno jako nové)
mám jednu dálku bez alarmu, zachovalou plně funkční za 600
mám jednu dálku bez alarmu, zachovalou plně funkční za 600
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jenom dotázek, když si seženu dálku z jiného auta, je potřebak tomu aby to fungovalo ještě něco nebo se provede jenom synchronizace a je hotovo?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Upřímně, to teda nevim. Jen jsem zaslechl nějakýho zákazníka jak se na to právě ptal v servisu, když jsem čekal na prohlídku mojí Záfy. Ale jak se psalo už výše tak to je jen holý klíč, tak sry.genius0011 píše:ale to je cena jen za klíč ne?? bez DOMAX - CZ píše:V autorizáku chtěli za klíč tisícovku, ale musíš donést kartu CAR PASS. Pokud nemáš tak jsou schopni vystavit podle VINu nový CAR PASS, ale za něj chtějí taky tisícovku. A pak se jen modlit, že to pasuje
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- libor pospisl
Mě to dělalo taky na obou klíčech ale nebyl to vadný spínač ale upadený kontakt od baterky do tišťáku.
Sice je to pakárna to opravit ale nějaký elektronik vám to za pár kaček opraví.
Zafira 1.8 Automat ,zaslepený EGR ,elegance vše kromě kůže. Libor Pospíšil
Mě na Zafiřě odešly oba klíče a předtím mamině na Astruli taky. Po výměně baterky v klíči, která nepomohla, jsem klíček rozdělal, vyloupnul ten tišťák a zkusil zahýbat tím držákem kde je baterka. Byly ulomené dva kontakty od baterky to tišťáku. Špatně se to hledalo, ale zdařilo se. Pájel jsem to sám a je to OK. Pak jsem klíček normálka synchronizoval a už bez problémů.libor pospisl píše:Mě to dělalo taky na obou klíčech ale nebyl to vadný spínač ale upadený kontakt od baterky do tišťáku.