tak já jsem to v pátek namontoval, cca 5 minut, vytáhnout pojistkovku, zacvaknout modul, žádný výřez jsem nemusel upravovat, osadil jsem pojistku č.32 a vše funguje na 100%
Zafira 1,8 16V X18XE1 teď už s tempomatem, denním svícením, ostřik insignia, tripling
OnDr. píše:tak já jsem to v pátek namontoval, cca 5 minut, vytáhnout pojistkovku, zacvaknout modul, žádný výřez jsem nemusel upravovat, osadil jsem pojistku č.32 a vše funguje na 100%
Tak to gratuluju, já našel PRD.
Máš ještě ty samolepky "Zafira"?
Chlapi, běžte na to odspoda (myslím od pedálů).Sundá se jen kryt pedálů(2 volně otočné šrouby) a hmatem musíte ten konektor najít. Práce ani ne na 5min.Pak jen osadit 10Apojistkou pozici 32 a fachčí to dle návodu.
tokin píše:Chlapi, běžte na to odspoda (myslím od pedálů).Sundá se jen kryt pedálů(2 volně otočné šrouby) a hmatem musíte ten konektor najít. Práce ani ne na 5min.Pak jen osadit 10Apojistkou pozici 32 a fachčí to dle návodu.
No tak díky. Já pod pedály koukal, ale když jsem viděl jak je to tam zadeklovaný... nezkoumal jsem už jak snadno se to dá rozdělat. No jestli to je opravdu takhle jednoduchý, tak na to zítra hned jdu .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Dva volně otočný šrouby - jasně prve jsem si jich nevšiml. Zítra až bude světlo, tak se do toho dám. Snad se už konečně doberu k tomu, jestli tam mám konektor. Nakonec to snad bude opravdu jednoduchý - někdy si připadám fakt jak poleno.
tokin & Saša & genius0011 & Mike.S a další... díky moc
zítra dám vědět
MAX-CZ: díky chlape, už je to doma, už je to v autě a šlape to fantasticky , akorát mojí se to nelíbí, ale ta tomu nerozumí, že
prej si bude muset zase na něco nového zvykat no comment
Vím, že jsme v sekci Zafira, ale níže uvedené platí pro Astru!
Mám to . Konektor jsem našel. Nejjednodušší je jít na to opravdu od těch pedálů. Rozdělá se tam jen kryt (2 plastové otočné zámky), vytáhne se z bílých plastových držáků a pak už se jen šmátrá rukou po kabelovém svazku. I ta izolepa se dá jednou rukou odmotat. Chce si to jen lehnout hlavou k pedálům a koukat do toho s čelovkou na ruce odspodu. Pro více světla jsem si rozdělal i plastový dekl pojistkovky a pojistkovku odklopil (stejně se na pozici č. 32 musí nandat ta pojistka 10 A, že?). Ještě jednou díky všem co mi s tím pomohli (viz můj předchozí příspěvek).
Modul mám objednaný, jen co dojde tak ho tam společně s pojistkou instaluji.
Pro ty co by tápali tak jako já, mám pár foteček (i když fotit se tam moc nedá). Nafocený je i osazení budoucí pojistky 10A (v podstatě je to tam už pořešený od výroby).