Koupě zafiry
Koupě zafiry
Zdravím.
Chci koupit Zafiru a mam nabídku na R.v.02. motor 2.0.DTI. najeto 1O2OOOkm.Za 180000tis.Má servisku.Chtěl bych se zeptat na co si mám dát při koupi pozor co zkontrolovat a jestli jsou tyhle motory vubec dobrý a tak.Vy jste v tich Oplíkách zběhlí tak prosím poradte budu vděčnej za každou radu díky.
Chci koupit Zafiru a mam nabídku na R.v.02. motor 2.0.DTI. najeto 1O2OOOkm.Za 180000tis.Má servisku.Chtěl bych se zeptat na co si mám dát při koupi pozor co zkontrolovat a jestli jsou tyhle motory vubec dobrý a tak.Vy jste v tich Oplíkách zběhlí tak prosím poradte budu vděčnej za každou radu díky.
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jestli je těch "110000" Kč tak to jsi koupil hodně dobře, a jestli ne, nějak mi v tom tvém příspěvku chybí ta cena
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, ale ta cena by mě teda zajímala
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
O.K. ještě dopiš výbavu a bude to vše , pak ti napíšeme svůj názor
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Takhle to stálo v nabídce na webu (některá fakta jsem doplnil)
Comfort, tonovaná skla, 2 aibagy, roletka do kufru, ABS,automat, klima manuál, origo autoradio s kazet.přehrávačem, centrální zámek dveří s dálkovým ovládáním, alarm, imobilizér, el.ovládání předních dveří, el ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka,hagusy,dělená zad,sedadla, stavitelný volant a sedadlo řidiče, otáčkoměr, posilovač, přední mlhovky,
pneu téměř nová,
Díky za ohlasy
Comfort, tonovaná skla, 2 aibagy, roletka do kufru, ABS,automat, klima manuál, origo autoradio s kazet.přehrávačem, centrální zámek dveří s dálkovým ovládáním, alarm, imobilizér, el.ovládání předních dveří, el ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka,hagusy,dělená zad,sedadla, stavitelný volant a sedadlo řidiče, otáčkoměr, posilovač, přední mlhovky,
pneu téměř nová,
Díky za ohlasy
To je nějaké divné a nejde mi to dohromady. Zafiry s automatem měly snad vždy ESP. A jenom 2 airbagy u ročníku 2005?
Jozda píše:Takhle to stálo v nabídce na webu (některá fakta jsem doplnil)
pneu téměř nová,
Díky za ohlasy
- Astra G Caravan Comfort 2.0 DTI (Y20DTH), MT
- Zafira A Elegance 2.2 (Z22SE), AT
- Zafira A Njoy 2.0 DTI (Y20DTH), AT
Tak kdyby jsi přihodil 30 tisíc a řekl před dvěma týdny. Tak jsem ti mohl dovézt r. 2006, 1,9DCi, najeto 126000km, digitální klimu, vše v elektrice, 6x airbag, navigace, velice pěkná modrá metalíza, 1.majitel nebouraná.Jozda píše:Já hlava děravá, palice mědvědí, berlu mrazilku.. tedy vlastně cenu jsem zapomněl nepsat.Takže 290 000.Těch 110 000 jsou kiláky, že
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Zdravím, uvažuji o koupi Zafiry a chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s tímto prodejcem www.dovoz-aut.cz ..díky
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ahoj Karl, mám s nima zkušenosti a to takové, že od nich mám svoji Záfu, vede to tam nějaký p. Matěják, nevím jestli má s nima zkušenost ještě někdo jiný, ale mě se moc neosvědčil, příště, kdybych si od něj bral auto, věděl bych na co se mám dívat a tak, řekl bych, že mě natáhl, moje komunikace s ním byla přes telefon a mailem, já jsem z JM kraje on z CB, poslal mi nějaké fotky aut, které měl vyhlídlé, z nich jsem si vybral jedno, které mi vyhovovalo jak cenou tak výbavou a když pro něj jel, tak mi volal, ž prej je na nic, měl to prej nějaký mlaďoch a to auto je vylítané, ale že našel jiné v podobné výbavě, mě tenkrát tlačil čas tak jsem na něj kývl, měl mi přivézt r.v. 2002 a až při přihlašování mi maník na DI řekl, že to je r.v. 2001 a pak mi nebral telefon, na maila nereagoval a nemohl jsem ho sehnat ani přes jeho otce, který dělá pojišťováka a při koupi auta ti na něj zrovna udělá pojistku, jinak by mi prej nedali převozní čísla a musel bych to řešit nějakým odtahem, no prostě na prd, ale auto jede v poho a problémy s ním nemám, až na ten r.v. ale to je moje blbost (naneštěstí to bylo vůbec moje první kupování auta - chybama se člověk učí )
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Dotaz na Opel Zafira OPC
Zdravim vsechny. Jsem tady uplne novy a pristi tyden budu kupovat Opel Zafira OPC v prvni verzi. Chtel bych se zeptat jak na tom to auto je. Jestli ma nejake mouchy, problemy jestli tuhle verzi koupit nebo ne , protoze je napr nespolehliva a lepsi je 1.8 16v. Budu rad za kazdy prispevek.
cus KRROMM
cus KRROMM
Zafira OPC, VW Corrado G60 USA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě zafiry
no origo Zafiru OPC tady tuším nemá nikdo, takže možná budeš první, ale dalo by se z toho usuzovat, že pokud se tu neřeší problémy s OPCčkem, tak to bude asi hodně spolehlivé vozítko
přesunul jsem to do již existujícího vlákna
přesunul jsem to do již existujícího vlákna
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: