Zafira - tuning & styling
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zafira - tuning & styling
zla sprava pre teba zaprve ziadne pruziny to nedokazu vyfiltrovat , zadruhe musis dat zaklepat lemy, za tretie 225 je moooc vela na astru, a za 4 jediny doraz existuje v podobe tenisovej lopticky alebo puku
- Reklama
Ale já mám Giraff (Zafiru A)
A na tomhle autě nic s lemama dělat nechci a nebudu. Nějaké řešení najít musím. Přemýšlel jsem o tom, že bych koupil sportovní péra 30/30 a ty bych vzadu nadstavil přesně frézovanou podložkou do původního lůžka pružiny.
Budu to muset důkladně prozkoumat a zkreslit...
Tenisáky mě nepomůžou, páč na koncáky se nedostanu...
Někde jsem slyšel, a nejspíš to bude asi blbost, že se na Giraffy které měly dodatečně montované tažné (u prodejce Opelu) dávali i silnější péra dozadu.
Ale nejspíš to bude asi blbost... Nevím.
A na tomhle autě nic s lemama dělat nechci a nebudu. Nějaké řešení najít musím. Přemýšlel jsem o tom, že bych koupil sportovní péra 30/30 a ty bych vzadu nadstavil přesně frézovanou podložkou do původního lůžka pružiny.
Budu to muset důkladně prozkoumat a zkreslit...
Tenisáky mě nepomůžou, páč na koncáky se nedostanu...
Někde jsem slyšel, a nejspíš to bude asi blbost, že se na Giraffy které měly dodatečně montované tažné (u prodejce Opelu) dávali i silnější péra dozadu.
Ale nejspíš to bude asi blbost... Nevím.
-
- Kontaktovat uživatele:
to ti povedat neviem ci to tak je ci sa davali silnejsie pruziny , je viac variant ako znemoznit pruzinam v pohybe ale su to dost extremne upravy s tou podlozkou to nemusi byt zle ale budes musiet byt presny aby si sa presne trafil alebo skusit dat tu podlozku zo spodnej casti pruzin
Ale keď nechceš aby sa auto zhuplo blatníkom na úroveň gumy, budeš mať riadne tvrdú zafiru.
asi si začnu upravovat zafiru některé vypadají super
Miluji tandemové seskoky, mrkněte na eshop s pneu
Neumí někdo pomoct? V aut. Opelu nejsou schopni mi objednat origo masku OPC, mají VIN-nepomohlo, dal jsem jim origo GM číslo z masky (šlohli mi znak Oplu), v systému neexistuje
Dali dotaz do Německa, ale je to 14dní a nic
Umí to někdo sehnat? Je to OPC 2003 147kw, mám za to, že tam je po celou dobu jen jeden typ masky, tak nechápu, s čím mají takový problém.
Samotný znak objednat nejde.
Dali dotaz do Německa, ale je to 14dní a nic
Umí to někdo sehnat? Je to OPC 2003 147kw, mám za to, že tam je po celou dobu jen jeden typ masky, tak nechápu, s čím mají takový problém.
Samotný znak objednat nejde.
miluju tyhle zkratky OPC, STI, S
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
maska chladiče pro Zafiru OPC se dělala jenom jedna jediná - číslo dílu je 63 20 100, věřím tomu, že kdybych v pondělí ráno zavolal do Opelu v Břeclavi tohle číslo, tak v úterý odpoledne si jdu pro ni
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Je to možné, už mám něco rozjednané, tak dám vědět, jak jsem dopadl.
Ahoj, tak tip od Adam 09 klapnul, nová maska je konečně na svém místě
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Ještě jsem zapoměl poděkovat, díky
P.S.doufám, že mi zase nějaké tupé hovado šlohne znovu znak
P.S.doufám, že mi zase nějaké tupé hovado šlohne znovu znak
Dle mého názoru, z tuningu Zafiry, v 95% vznikne tuzing tohle auto není vhodný na tuning, je to přece jen rodinné MPV
Neřikám, koupit pěkný, např. ledkový světla nebo vkusné kola, proč ne... ale to je spíš styling.
Neřikám, koupit pěkný, např. ledkový světla nebo vkusné kola, proč ne... ale to je spíš styling.