Denní svícení
Re: Denní svícení
To pepik:
Jediná finta je napojit to na stávající kabeláž. Takže ne něco zacvaknout do konektoru a hotovo.
Jediná finta je napojit to na stávající kabeláž. Takže ne něco zacvaknout do konektoru a hotovo.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Reklama
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
aha aha a mas stim nake zkusenosti?
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
Je to jen drátařina. Není problém. Upravoval jsem i vnitřek přepínače světel k obrazu svému
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
aha aha a byl by nakej navod? abych si to mohl nak udelat sam ?
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
Návodů je tu myslím dost.
Např. co jsem tu poslal https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... &start=285
Záleží jak dalece rozumíš elektrice a elektronice. Jestli si nějaký lehký modul sám zmákneš udělat, tak to i budeš umět nejspíš zapojit. Ale abych Ti popisoval kabely podle čísla nebo barev, tak na to tu asi prostor není, ba co víc, mohlo by to pro auto skončit nepříjemností. Do Prahy to mám kus cesty, zkus se domluvit s někým blížeji.
Anebo když přijedeš, není problém, zapojím
Např. co jsem tu poslal https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... &start=285
Záleží jak dalece rozumíš elektrice a elektronice. Jestli si nějaký lehký modul sám zmákneš udělat, tak to i budeš umět nejspíš zapojit. Ale abych Ti popisoval kabely podle čísla nebo barev, tak na to tu asi prostor není, ba co víc, mohlo by to pro auto skončit nepříjemností. Do Prahy to mám kus cesty, zkus se domluvit s někým blížeji.
Anebo když přijedeš, není problém, zapojím
Tak jsem se po přečtení těchto příspěvků šel podívat jestli tam já něco mám.A mám i pojistku na 32.Tak jsem odmontoval spodek že to rukou našmátrám.Coš se nepodařilo.Tak jsem odšrouboval 2 šroubky na pojiskovce dole to vycvakl zatahl dolů a šla krásně ven.A za ní na mě koukal konektor.Tak jsem si na aukru objednal modul.Tak uvidím zda si zasvítím
Opel Zafira 1.8 X18XE
To si piš, že zasvítíš
Zavidim tiLibas píše:Modul dnes přišel.A taky už svítím Paráda
OPEL ZAFIRA 1.8 16v Z18XE 92 kW / 125 HP Selection r.v.2001 ,koupeno 19.6.2010
To diodové svícení taky nevypadá špatně na zafězdenin píše:Zavidim tiLibas píše:Modul dnes přišel.A taky už svítím Paráda
Opel Zafira 1.8 X18XE
super konektor mám , neviete nikto aké má to origo relé označenie ???
dík
dík
1.6 16V XEL -
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
myslíš jako číslo dílu pro jeho objednání v Opelu?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
hej lebo mi to dvihol nejaký mongol a furt nechápal čo chcem
šak uvidím podľa ceny čo mi povie
dík
šak uvidím podľa ceny čo mi povie
dík
1.6 16V XEL -
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
RELÉ, LSŘ (PRO REFLEKTORY, AUTOMATICKÉ VYPÍNÁNÍ A ZAPÍNÁNÍ): 62 38 618 a stojí 53,55 €
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: