Denní svícení
Re: Denní svícení
plug and play vymyslel microsoft....ale většinou to funguje jako plug and pray....
- Reklama
To jooooooooooo, ale než jsem přišel na ten výdrb v tom přepínači, tak to bylo spíš plug and cry
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
tak ode dneška díky tomuto fóru taky svítím automaticky se zázračnou černou krabičkou a parááda
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
po cca 14 dnech komunikace s p. Pancem, odeslání modulu zpět, jeho opravě a opětovnému zaslání mě, mi dnes přišel , ale nemám ho kde zkusit, bo mám auto v servisu takže příští týden se zase bude svítitMike.S píše:a mně to včera přestalo fungovat asi relé v tahu, dneska to ještě zkusím všechno proměřit, ale asi budu muset koupit nové nemáš tam ještě jedno Maxi?
tímto bych chtěl poděkovat panu Pancovi za jeho skvělý přístup k mému problému a super jednání
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Tak jsem se dnes odhodlal zjistit jestli mam na sve Zaficce ten konektor a uz jen pri otevreni krytu poj. skrine a kouknuti na pojistku 32 jsem byl nasranej.Nebyli tam kontakty pro pojistku.
No ale nedalo me to a rikal jsem si ze se aspon kouknu.Jak tu nekdo psal ze v Zafire to jde blbe vyndavat tak muzu rict ze to jde krasne a vubec jsem se nespotil
Tak ze jen tak v rychlosti.
Oddelame kryt poj. skrine
Povolime dva sroubky nahore
Oddelame si cerny konektor tak ze na boku zmackneme a tahem vysuneme a nechame si ho vlevo odlozen.
Dole vycvakneme skrinku
Ted staci skrinku uz jen vysunout
Koukal jsem koukal ale konektor holt nikde
Montaz zpet je taky v pohode a rychla.Ze spodu jsem to zkousel taky ale tohle me prijde jako lepsi reseni.
No ale nedalo me to a rikal jsem si ze se aspon kouknu.Jak tu nekdo psal ze v Zafire to jde blbe vyndavat tak muzu rict ze to jde krasne a vubec jsem se nespotil
Tak ze jen tak v rychlosti.
Oddelame kryt poj. skrine
Povolime dva sroubky nahore
Oddelame si cerny konektor tak ze na boku zmackneme a tahem vysuneme a nechame si ho vlevo odlozen.
Dole vycvakneme skrinku
Ted staci skrinku uz jen vysunout
Koukal jsem koukal ale konektor holt nikde
Montaz zpet je taky v pohode a rychla.Ze spodu jsem to zkousel taky ale tohle me prijde jako lepsi reseni.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v Z18XE 92 kW / 125 HP Selection r.v.2001 ,koupeno 19.6.2010
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu, proc jsi oddelal ten bocni konektor. https://www.astra-g.cz/jak-vytahnout-po ... u-skrinku/ Ja uz to taky delal a fotil
Bez toho cerneho konektoru to neslo ven.Musel bych to vlevo jedine oriznout .Ale takle jak tobe me to ven neslo.Asi bych musel ty svazky povolitHerryCZ píše:Nechapu, proc jsi oddelal ten bocni konektor. https://www.astra-g.cz/jak-vytahnout-po ... u-skrinku/ Ja uz to taky delal a fotil
A ty tam ten konektor mas?
Ten černý konektor není třeba vytahovat.
Konektor pro svícení, pokud bys ho tam měl, je zabandážovaný tou černou páskou, stažený k ostatní kabeláži. Ale když nemáš pojistku, nenajdeš konektor.
Konektor pro svícení, pokud bys ho tam měl, je zabandážovaný tou černou páskou, stažený k ostatní kabeláži. Ale když nemáš pojistku, nenajdeš konektor.
No asi jo ale me to bez toho abych ho videlal neslo noAlzafir píše:Ten černý konektor není třeba vytahovat.
Jsem holt zacatecnik a mam Zafču chvilku a zacinam se ucit
Však to nebylo ve zlém...
Já žirafu taky kupoval s tím, že tam budu akorát lít naftu a zbytek servis, no a jak to dopadlo???
Já žirafu taky kupoval s tím, že tam budu akorát lít naftu a zbytek servis, no a jak to dopadlo???
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jj, začalo to denním svícením, potom tempomat . . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Jak to víš???
Tempomat už tam byl
Ale EGR, váha vzduchu, stabilizační tyčky, čepy řízení, vyčištění sání, blokování stěračů při ostřiku, cyklovač s pamětí...
Dostala se mi do rukou krásná hračka od soudruhů od Adama
Tempomat už tam byl
Ale EGR, váha vzduchu, stabilizační tyčky, čepy řízení, vyčištění sání, blokování stěračů při ostřiku, cyklovač s pamětí...
Dostala se mi do rukou krásná hračka od soudruhů od Adama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
byl jsem u doktora a prej jsem Opel positiveAlzafir píše:Jak to víš??? . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
tak mi tam ten konektor taky nemame takze se s denim svicenim musim rozloucit? neni na to naka jina finta?
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
Ja nevim taky ho nemam a uz jsem si koupil LED svetla misto toho ale ted jeste zapojitpepik píše:tak mi tam ten konektor taky nemame takze se s denim svicenim musim rozloucit? neni na to naka jina finta?