Koupě zafiry
Re: Koupě zafiry
Rozhodně to nebude na závodění.A auta z venku bych se nebál,pokud to není opravený po ráně.Podvozkově bude stopro lepší než auto z českých tankodromů .
Jinak každý kup je sázka do loterie
Jinak každý kup je sázka do loterie
Astra 1,4 16V
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
něco málo o CNG http://www.cng.cz/cs/zajimavosti-136/
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak poslušně hlásím že jsem se stal právě platným majitelem "ŽIRAFKY"
Přes víkend jsem najel s kamošem 700km a skoukl co se dalo, projel snad x desítek bazarů a inzerátů a výsledek? Tam kde jsem začal, tam jsem skončil!! Zaujala mě jedna Zafira a jel se na ní podívat. Měla krásnou modrou barvu. No a po ní už žádná nebyla hezčí
Jak bude trošku v cajku dám foto - teď snad jen na mls jedna první fotka (ta barva je fakt hustá nemohl jsem si pomoct) :
Uploaded with ImageShack.us
Auto čeká registrace, nové rozvody (komplet, nástřik dutin, oprava zrcátek, oprava el. stahování zadních skel atd.. a pak kompletní úklid! Nutno dodat že bude vzhledem k vnitřku opravdu brutální
No a pak dovybavit decentníma maličkostma..
Moc opravdu moc tímto chci poděkovat Mike.S který mě hodně pomohl a prověřoval mě i vinka
Děkuji ti moc - máě u mě aspoň to pivko na nějakém tom srazu jestli budu moci přijet??
Martin
Přes víkend jsem najel s kamošem 700km a skoukl co se dalo, projel snad x desítek bazarů a inzerátů a výsledek? Tam kde jsem začal, tam jsem skončil!! Zaujala mě jedna Zafira a jel se na ní podívat. Měla krásnou modrou barvu. No a po ní už žádná nebyla hezčí
Jak bude trošku v cajku dám foto - teď snad jen na mls jedna první fotka (ta barva je fakt hustá nemohl jsem si pomoct) :
Uploaded with ImageShack.us
Auto čeká registrace, nové rozvody (komplet, nástřik dutin, oprava zrcátek, oprava el. stahování zadních skel atd.. a pak kompletní úklid! Nutno dodat že bude vzhledem k vnitřku opravdu brutální
No a pak dovybavit decentníma maličkostma..
Moc opravdu moc tímto chci poděkovat Mike.S který mě hodně pomohl a prověřoval mě i vinka
Děkuji ti moc - máě u mě aspoň to pivko na nějakém tom srazu jestli budu moci přijet??
Martin
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Tvoje Zafirka je vážně nádherná!!!!! Gratuluji ke koupi.
A taky se připojuji k díkům pro Mike.S, protože i nám při výběru autíčka hodně pomohl. DÍKY MIKU!!!
(jen ta naše barva je mnohem míň sexy než ta tvoje modrá....)
Ať najedete spoustu pohodových km.
Cikita
A taky se připojuji k díkům pro Mike.S, protože i nám při výběru autíčka hodně pomohl. DÍKY MIKU!!!
(jen ta naše barva je mnohem míň sexy než ta tvoje modrá....)
Ať najedete spoustu pohodových km.
Cikita
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pekna barvicka, ta se bude dobre "ladit "
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hezká, to se musí nechat A co cena a km? Není-li to tajemství
Zafira 2.0 Dti Elegance Y 20 DTH 2002
before: Škoda OktáFka 1.9 tdi 66kw
Hyundai Coupe GK 2.0 16v 103kw
before: Škoda OktáFka 1.9 tdi 66kw
Hyundai Coupe GK 2.0 16v 103kw
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Marťasek + cikita: není zač, ať vám slouží
ta modrá je fakt pěkná, tuším tady takovou ještě nemáme
ta modrá je fakt pěkná, tuším tady takovou ještě nemáme
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Na fotce je světlá ale ve skutečnosti je tmavě modrá BBBBBBBB
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
podle barvy to vypadá,že budeš dokupovat hodně opc doplňků
zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
hanysek75 píše:podle barvy to vypadá,že budeš dokupovat hodně opc doplňků
Nejprve ale dát pořádně dopucu. zítra (vlastně už dneska!!! začínáme. Nemůžu ani dospat... ŽENA ŘÍKÁ, ŽE SEM JAK "MALEJ" Ženský prostě tohle nepochopí.
PS: Koukal jsem v bazaru prodávali pravé OPC modrá met. Ale chybělo mě padesát litrů. Bože jak já byl nas.. Bral bych jí okamžitě!! Byla prostě nádherná.
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby někdo scháněl OPCčko tak v Mostkovicích u Prostějova podávají v bazaru opravdu hezký skousek černou Zafiru OPC. Kdybych na to měl neváhal bych.. Ale když už tak bych bral raději modrou.
Pokud by nekdo schanel mam jednu pěknou na prodej https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 05#p402205
díky .
díky .
Dobrý den,
potřeboval bych radu ohledně koupě zafiry. V podstatě už mám vybráno Zafiru A 1.8 16V OPC Line rok 2004 a příští týden bych si ji měl vyzvednout. Dostal jsem, ale tet´ nabídku na Zafiru B Sport 2.2 benzin rok 2005, za stejnou cenu jako Zafira A. Zkušenosti s motorem 1.8 jsou vesměs kladné, aspoň sem na netu na nějaké vyloženě špatne reakce nanarazil, ale o benzinovém motoru 2.2 se mě nedaří nic najít.
Může mi prosím někdo poradit, jestli je to lepší volba co se týče spolehlivosti a tak celkově vůbec? Spotřebu nějak neřeším vzhledem k tomu, že najedu 5000 - 6000 km/rok.
Děkuji.
potřeboval bych radu ohledně koupě zafiry. V podstatě už mám vybráno Zafiru A 1.8 16V OPC Line rok 2004 a příští týden bych si ji měl vyzvednout. Dostal jsem, ale tet´ nabídku na Zafiru B Sport 2.2 benzin rok 2005, za stejnou cenu jako Zafira A. Zkušenosti s motorem 1.8 jsou vesměs kladné, aspoň sem na netu na nějaké vyloženě špatne reakce nanarazil, ale o benzinovém motoru 2.2 se mě nedaří nic najít.
Může mi prosím někdo poradit, jestli je to lepší volba co se týče spolehlivosti a tak celkově vůbec? Spotřebu nějak neřeším vzhledem k tomu, že najedu 5000 - 6000 km/rok.
Děkuji.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Motory 2.2 nebyly moc spolehlive, 1.8 je jistota.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
2,2 v benzínu - to žere i trávu kolem cesty jak tady pronesl jeden člen
1,8 16V mám a jsme s ním nadmíru spokojený. spotřeba po městě byla donedávna kolem 9 - 10L až když jsme jel před několika měsíci na plynofikaci zafirky tak mě technici řekli že by bylo více než vhodné vyčistit ultrazvukem trysky - za těch 800kč..? Nestačil jsem se divit po vyčištění! auto jede jak ďas! spotřeba benzínu po městě 7,5L!!! To je masakr! Tak že rada pro všechny - po těch letech rozhodně vyčistit vstřiky! Jinak jeslti je cena A i Bčkové zafiry stejná tak buď je A předražený nebo Bčku něco je!
1,8 16V mám a jsme s ním nadmíru spokojený. spotřeba po městě byla donedávna kolem 9 - 10L až když jsme jel před několika měsíci na plynofikaci zafirky tak mě technici řekli že by bylo více než vhodné vyčistit ultrazvukem trysky - za těch 800kč..? Nestačil jsem se divit po vyčištění! auto jede jak ďas! spotřeba benzínu po městě 7,5L!!! To je masakr! Tak že rada pro všechny - po těch letech rozhodně vyčistit vstřiky! Jinak jeslti je cena A i Bčkové zafiry stejná tak buď je A předražený nebo Bčku něco je!