Koupě zafiry
- Reklama
Hoši,tak jsem dneska chtěl konečně koupit jetou Zafiru,ale sešlo z toho.Dealer nechtěl ukázat co se na autě dělalo a o tom, že se na ni dělalo,svědčí složka kterou jsem viděl.Myslel jsem, že se u dealera udělá dobrý kšeft pro obě strany,on mě dobrý auto,já jemu prachy.Pokud v tom není žádný podraz,tak to chování nechápu,ale opak asi bude pravdou.Proč by to tak tajili,že ??? Takhle to vypadá,že se ani dealerům nedá věřit.NJN,zůstávám věrný mému géčkovýmu kombajnu.
ja som Zafiru hladal cca 3 mesiace v bazároch a nakoniec som kúpil cez inzerát od súkromnej osoby.je to cca o 30-40 000 lacnejsie ako bazár a vieš za kým máš ísť keby niečo.kombinovaná spotreba 8l/100 .to prečipovanie je pekná blbosť. a tie choroby ktoré tam píše Yankee.106, ja o ničom takom neviem.A to mám 10/99.
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
hmm 1.6 16v fakt na 1.8 16v nenačipujou
jinak já ted taky scháním zafirku v úvahu připadaj 2 motory ten co mám ted v astře 1.8 16v a ten 2.2 dízl co koukám na weby tak se zafirky dost točej je to dáno i tim že to je žádaná kára bohužel tím stoupá i cena někde psali že je nezdravě vysoká a třeba taková multipla je cenově o 100 tisíc jinde ale tomu se fakt nedivim s tou bych se styděl jezdit
jinak já ted taky scháním zafirku v úvahu připadaj 2 motory ten co mám ted v astře 1.8 16v a ten 2.2 dízl co koukám na weby tak se zafirky dost točej je to dáno i tim že to je žádaná kára bohužel tím stoupá i cena někde psali že je nezdravě vysoká a třeba taková multipla je cenově o 100 tisíc jinde ale tomu se fakt nedivim s tou bych se styděl jezdit
No,Multiplu bych taky nechtěl.....ale záleží kolik chceš dát za Zafirku,co jsem se byl podívat po dealerech a bazarech,tak nic moc. Jeden odkaz ti dám,byl jsem tam s kámošem automechanikem,docela koukal jak pěkný auta mají, až na tu cenu....ale to musíš vidět....většinou to je v plný palbě.... www.zanovnivozy.czYANEK píše: hmm 1.6 16v fakt na 1.8 16v nenačipujou
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nech na hlave, 10 bude dobrejchYANEK píše: jo ta zelená je docela gut ještě přemejšlim nechat si jí přitáhnou z němec mám kámoše co tahaj ale ten rozdíl už neni tak velkej max 20 když připočtu náklady a příhlášení tak 10 už mě nevytrhne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
třeba tahle jenže je až nápadně levná copa jí je neumim de aha už vidim krapet přez střechu asi
http://www.mobile.de/SIDd6c5rqK8w4.qk6w ... 1246533019&
http://www.mobile.de/SIDd6c5rqK8w4.qk6w ... 1246533019&