zarosené okná

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 27 říj 2008, 20:19

smalldevil píše:Kdyby jste cetli prirucky, tak zjistite, ze pri mlzeni staci pustit ventilator trochu vic, topeni naplno, klapku na vnitrni okruh a k tomu zapnout klimu, ktera vysusuje vzduch. :?:
Pan chytrej :D Me klapka funguje ok ale treba dnes kdyz jsem jel s rodinkou bylo nutny dat vetrak na 2 aby se nemlzilo-jen vzadu ale jinak to na 1 zvladne kdyz prsi a je celkove vlhko.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 28 říj 2008, 08:00

milosh píše:
smalldevil píše:Kdyby jste cetli prirucky, tak zjistite, ze pri mlzeni staci pustit ventilator trochu vic, topeni naplno, klapku na vnitrni okruh a k tomu zapnout klimu, ktera vysusuje vzduch. :?:
Pan chytrej :D Me klapka funguje ok ale treba dnes kdyz jsem jel s rodinkou bylo nutny dat vetrak na 2 aby se nemlzilo-jen vzadu ale jinak to na 1 zvladne kdyz prsi a je celkove vlhko.
a hlavně na odmlžení je třeba zapnout venkovní okruh!!! a né vnitřní
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

smalldevil

Příspěvek od smalldevil » 29 říj 2008, 00:01

genius0011 píše:
milosh píše:
a hlavně na odmlžení je třeba zapnout venkovní okruh!!! a né vnitřní
venkovní ano, ale ne kdyz chces klimou vysusit vzduch, to bys mohl susit taky az do leta :lol:

Megmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Megmen » 29 říj 2008, 08:27

Komu se mlžej okna , tak at zkusí vyměnit pylový filtr :lol:

herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator » 29 říj 2008, 08:36

mě to dělalo to samé, pak jsem kouknul na klapku vnitřní cirkulace a byla furt zavřena a motorek s tim ani nehnul. Takže menším násilím otevřít, odpojit motorek a fertyk 8) . Od té doby nevím co to rosení na oknech je :lol: :lol:
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 29 říj 2008, 09:02

herminator píše:mě to dělalo to samé, pak jsem kouknul na klapku vnitřní cirkulace a byla furt zavřena a motorek s tim ani nehnul. Takže menším násilím otevřít, odpojit motorek a fertyk 8) . Od té doby nevím co to rosení na oknech je :lol: :lol:
NEVIM K CEMU JSOU TY NAVODY TADY????

https://www.astra-g.cz/zamlzovani-oken/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Lumpy

Příspěvek od Lumpy » 29 říj 2008, 09:11

Klapku mám v pořádku a mlží se to hodně. Takže to řeším taky klimou, ale dělá mi to jen když venku prší nebo je mokro :-). Ale neskutečně mě to s... :D :D

Odpovědět