Zigi a výletní tempo jo?Zigi píše:Ste jak posedlí tím co napsal, proč by nemohl jet se spotřebou 6l?
Já jel loni Croatia s 5,2l/100km, přiznávám že jsme jel dost výletním tempem, ale já tam chtěl dojet v pořádku, takže žádné honění, jen klidná pomalá jízda!!!
Takže klídeček a těch 6l je reálných, ale pouze na dlouhé trase výletním tempem!!
Zafira motorizace
- Reklama
- libor pospisl
nelakuje !!! ja mám taky zafiru 1.8 automat a do práce ca25km jezdím za 7.8, brno-praha 7l. Je to jen o lehké noze na plynuLomikar píše:ZaMike.S píše:No já mám 1.8 16V a jezdím hlavně mezi domovem a prací, což dělá tak kolem 20km denně a papá mi to kolem 8-ky, byl jsem s tím teď plnně naložený v Jeseníku (od nás cca 300km) po dálnici a z5 naprázdno a vzalo si to 7.2. Ale byli jsme s ní letos v Chorvatsku a průměr za celou dovču 6.0 !!
6???To nás tak trošku lakuješ ne?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no tak já vám to trošku osvětlím, nejel jsem po dálnici, tzn. víc jak kilo jsem s tím nejel, je sice fakt, že nás předjelo skoro všechno mimo traktorů a mopedů , ale pomalé rozjezdy, žádná divočina a maximálně jsem využíval 5. kvaltu, i v obci (teda pokud to nebylo do kopce). Kámoš jel s Fiatem Bravo HGT a jeli jsme podle něj, jet s tím HGT-čkem po dálnici tak by ho to sežralo. Ale tu spotřebu 6l/100km jsem fakt měl, to mi musíte věřit, přece bych si to nevymyslel ne?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........