Zvuk/(ne)hluk auta - vyfuk
Re: Zvuk/(ne)hluk auta - vyfuk
Kat na tvém autě je přímo na svodech, tak s ním nic nevymýšlej. No a pokud to neudělalo zvuk, (ani zvenčí? to je divný...), tak kup rezonátor jak psal Majesty, je to uni díl jako uni kat, prostě vyřízneš kus potrubí a nahradíš ho rezonátorem. Možná bych ještě před tím ale zkusil vynechat středový tlumič a nahradit jen trubkou, zrychlí se tím trochu průchod spalin a koncový ulter by se pak mohl lépe ozvat.
edit: tady máš link - první odkaz z googlu: http://www.tuning-centrum.cz/product/12 ... -prodejne-
edit: tady máš link - první odkaz z googlu: http://www.tuning-centrum.cz/product/12 ... -prodejne-
END
- Reklama
no parada, presne takuto odpoved som cakal
svetlo nadeje opat zablikalo
urcite to vyskusam a ked budem chytrejsi podelim sa ...
len co s tou novou stredovou castou co ma nabehane 100 km
vcera som to tam namontoval a uz to ma ist prec ach jaj ...
asi skusim sekciu "PREDAM"![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
len co s tou novou stredovou castou co ma nabehane 100 km
asi skusim sekciu "PREDAM"
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001
inak ako hovoris katalizator je na zvodoch a musel by som asi hladat zvody bez KAT a to je uz vacsi zasah + lambda a podobne srandy ...
a co si myslel tym ze " No a poud to neudělalo zvuk, (ano zvenčí? to je divný...) "
a co si myslel tym ze " No a poud to neudělalo zvuk, (ano zvenčí? to je divný...) "
ak myslis ten rezonator tak je uni a pasuje vsade kde ho "napasujes"
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- Kontaktovat uživatele:
viete preco vam to nehuci jak zavodaki lebo stredny tlmic na astre je hlavny tlmic ked to date von tak to bude revat. ak kupite neaky slabsi zadny koncovy diel to jest ze sa rychlo vypali tak budete na nervy poznam to mam to v aute
takze ak chcete decentny zvku nahradne stredovy tlmic inym stredom z neakeho mensieho obsahu tym padom nema take tlmiace ucinky
Myslím tvoj zánovný stredový tlmič, ktorý asi nebudeš potrebovať a ja ho potrebujem.FLOG píše:ak myslis ten rezonator tak je uni a pasuje vsade kde ho "napasujes"![]()
Nevím proč, ale na noťasu dělám příšerný překlepy, už jsem to opravil...FLOG píše:inak ako hovoris katalizator je na zvodoch a musel by som asi hladat zvody bez KAT a to je uz vacsi zasah + lambda a podobne srandy ...
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Myslel jsem tím, že pokud ti stávající ulter neudělal žádnej zvuk - ani zvenčí auta, což se mi zdá divný, tak aby jsi zkusil zrušit střeďák, zda se to nezlepší, nebo potom navařit ten rezonátor.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
END
vpohode, no ako hovorim nic to nespravilo a bolo mi to divne uz ked nebol koncak vobec a bolo to uplne to iste vtedy som vedel ze ani ulter nespravi zazraky ...
este jedna otazka: aky v tom bude rozdiel ak namiesto stredovej casti dam rezonator alebo len ruru ??
este jedna otazka: aky v tom bude rozdiel ak namiesto stredovej casti dam rezonator alebo len ruru ??
-
- Kontaktovat uživatele:
dost velkyyyyyyyyyyyyyyy citam vysie a dozviem sa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
no ved ja to citam, aj viem ze to bude rozdiel ale preto sa pytam nie ze tlmic a rezonator alebo rura ale rozdiel rezonator a rura aky by bol rozdiel .... ako som cital v popise rezonatora u predajcov je to na urychlenie spalin a urychli to spaliny viacej ako obycajna rovna rura ? je mozne ze ano ale tomu zazraku fyziky ja nerozumiem ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
kazdopadne to skusim a ked nieco uvidim (zapocujem) budem informovat ... ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
No Astru/Zafiru tlumí hlavně koncový tlumič, tak počítej že po zrušení středového to bude max. o 30% hlučnější... (Odhadem samozřejmě)
Rezonátor rozvíří spaliny, a ty se poté ozvou. Já jim moc nefandím, příjde mi to pak jak wartburg, prostě nepřirozený zvuk... Přikláněl bych se právě proto k variantě jen trubky a ultera na konci.
Rezonátor rozvíří spaliny, a ty se poté ozvou. Já jim moc nefandím, příjde mi to pak jak wartburg, prostě nepřirozený zvuk... Přikláněl bych se právě proto k variantě jen trubky a ultera na konci.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
rozdiel tam je mynimalny ked sa pozries do rezonatoru ma vycnelky ktore su navarene dookola v tvare spiraly ja som mal rezonator a zadny tlmic a malo do v celku sportovy ale nie hlucny zvuk ale zadny tlmic bol dost ucpany myslim tym tlmeny teraz mam hlo ruru a vzadu vcelku plnopriechod takze ziadna brzda a dost to huci
-
- Kontaktovat uživatele:
trdlo hlavny je stredny nie zadny ked das dole zadny nic sa nedele ked das dole stredny tak to ma poriadne gule potomTrdlo píše:No Astru/Zafiru tlumí hlavně koncový tlumič, tak počítej že po zrušení středového to bude max. o 30% hlučnější... (Odhadem samozřejmě)