Osvětlení přihrádky Zafira

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
duff74

Osvětlení přihrádky Zafira

Příspěvek od duff74 » 22 lis 2007, 17:37

Založil jsem nové téma protože jsem pročetl Osvětlení přihrádky na Astře,ale ta to má jinak. Po zapnutí zapalování mi non stop svítí v kastlíku. U Aster je problém v ulomené boční nožce, která ovládá spínač. Zafiry, ale mají konstrukci kastlíku jinou, obě boční nožky mám v pořádku, ale žádný spínač jsem tam nenašel. Je to normální, by to svítilo pořád, pokud ne, kde je zakopaný hund?
Opel Zafira 1,8 16V CDX, X18XE1

Reklama

OnDr.

Příspěvek od OnDr. » 22 lis 2007, 19:58

Zdar tak jsem byl zrovna zaparkovat auto do garáže a mrkl jsem se na tu přihrátku, a já tam mám zepředu přímo ve světle spínač, taková konstrukce jaká je ve dveřích, takže otevřu svítí, zavřu nesvítí. Mám ale Zafiru teprve měsíc a nemám vše ještě prošpekulováno :)
Zafira 1,8 16V X18XE1 teď už s tempomatem, denním svícením, ostřik insignia, tripling

santik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santik » 22 lis 2007, 21:34

Treba lepsie pritlacit kastlik a prestane svietit.Tiez mi to robi-lo.Alebo skus nieco nalepit na ten spinac nech ho lepsie dotlaci.Mne to roztopilo aj tu krytku svetla tak tam budem menit ziarovku za LEd modul(ked ostane svietit nic sa nestopi)
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t

duff74

Příspěvek od duff74 » 23 lis 2007, 19:07

OnDr. píše:Zdar tak jsem byl zrovna zaparkovat auto do garáže a mrkl jsem se na tu přihrátku, a já tam mám zepředu přímo ve světle spínač, taková konstrukce jaká je ve dveřích, takže otevřu svítí, zavřu nesvítí. Mám ale Zafiru teprve měsíc a nemám vše ještě prošpekulováno :)
Tak si mně přinutil se jít podívat ven do auta... :) Takže vypínač je na světě, jen mi nedošlo, že jde o vypínač, protože chybí celý ten kolík a je po něm jen otvor. Až na to bude vidět, mrknu na to. Každopádně dík za info.
Opel Zafira 1,8 16V CDX, X18XE1

OnDr.

Příspěvek od OnDr. » 23 lis 2007, 19:33

dotaz, potřebuju vyměnit žárovku v přední mlhovce, musím na to jít zevnitř, z prostoru motoru nebo z venku?? mám zafiru krátce a rád bych šel na jisto nežli špekulovat
Zafira 1,8 16V X18XE1 teď už s tempomatem, denním svícením, ostřik insignia, tripling

Odpovědět