Zafira

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
topol

Zafira

Příspěvek od topol » 11 črc 2007, 23:23

Ahoj, měl jste někdo stejný problém? V Kolíně mi v AutoPrimu před 14 dny vyměnili snímač barometrického tlaku, po týdnu mi opět blikala kontrolka, stejná chyba. Auto vzdy, pokud jedu rychle po dalnici a potom po meste omezovac pod 2700 otacek, rychlost max 80 km/hod, servisák na dovolené, mám přijet za týden, po týdnu, včera mi chybu neřekl, ale že to bude asi váha vzduchu. Dnes jsem raději zajel do Steigera do Prahy, tam se na Zafiru podivali a zjistili stejnou chybu jako v Koline, opet snimac bar. tlaku. Vycistili kontakty, sani, projeli a pry v pohode. Zitra si auto vezmu a poradne ho pres vikend projedu. Mohl by to byt vadny snimac? Nemam ho radeji nechat hned v Praze vymenit a v Koline reklamovat? Uz mne nebavi jezdit po servisech, ve stredu jedu s detma na dovolenou do Italie, snad dojedem. Hlavne, aby to nebyla ridici jednotka motoru?
Co vy na to? Praseciny v Koline, auto neprojeli, dily nemaji, odpojili mi na tyden snimac. Radim vsem, do Opela v Koline nejezdete.
Pepino.

Reklama

topol

Re: už zase jezdí

Příspěvek od topol » 13 črc 2007, 01:06

Kontakty pro připojení barometrického snímače vyčistěny, auto zatím jezdí bez přepínání do nouzového režimu. Takže nikdy Opel servis AutoPrim Kolín. Tak prasácky vyměnit čidlo bez kontroly, vyčištění kontaktů, testovací jízdy bych uměl také.

Odpovědět