Volant z begem za Victor bez begu.
Volant z begem za Victor bez begu.
Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit ohledně výměny origo volantu z begem a ovládáním na volantu za volant victor z nábou který jsem mněl Corse B.Provedl už někdo z Vás takovou výměnu?Díky za rady.tuneerr
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volant z begem za Victor bez begu.
to asi nebude zcela "legální" = problémy u pčr, u stk a v případě nehody se vystavuješ velkému riziku že pojišťovna odmítne pojistné plnění.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
díky ale počítal jsem spíš z technickou odpovědí.Děkuji.
Kdysi jsem ještě v eFkové astře odmontoval volant s begem a namontoval jsem malý sportovní Victor bez begu. Jen jsem s přístrojové desky (budíků) odstranil žárovičku s paticí aby mi nesvítila chyba begů. Toď vše, protože jsem měl nábu pro vozy Opel tak mi i páčka blinkrů po dokončení odbočování vypnula.
O tom co ti řeknou Policajti na silnici nebo na STK se nebudu dohadovat, každopádně výměna u eFka a Géčka bude to samé.
Když u jsem zmínil ty Policajty na silnici tak bych připomenul tu hlídku co mě kdysi tady v Troppau zastavila ještě s Concordii Wagen II a chtěli kartičku od schválených fóliich na zadních oknech. Nedokázali pochopit, že některé výbavy Zafir to takhle měli už z výroby. Až po asi 15-ti minutovém dohadování že to tak je, jsem si vzpomněl že zhruba 400 metrů od místa kde mě stavěli stála stříbrná Zafira se stejně zatmavenými zadními okny. Zamknuli jsme obě auta a pěšky jsme se šli podívat. Naštěstí tam tehdy stála a já jsem bez omluvy a ztáty bodů odjížděl k domovu. Na to že jsem měl tehdy namontovány 17-ti palcvé kola a v TP nezapsány na to vůbec ten trouba nepřišel. Ale hlavně ty tmavé zadní okna ho zajímaly.
O tom co ti řeknou Policajti na silnici nebo na STK se nebudu dohadovat, každopádně výměna u eFka a Géčka bude to samé.
Když u jsem zmínil ty Policajty na silnici tak bych připomenul tu hlídku co mě kdysi tady v Troppau zastavila ještě s Concordii Wagen II a chtěli kartičku od schválených fóliich na zadních oknech. Nedokázali pochopit, že některé výbavy Zafir to takhle měli už z výroby. Až po asi 15-ti minutovém dohadování že to tak je, jsem si vzpomněl že zhruba 400 metrů od místa kde mě stavěli stála stříbrná Zafira se stejně zatmavenými zadními okny. Zamknuli jsme obě auta a pěšky jsme se šli podívat. Naštěstí tam tehdy stála a já jsem bez omluvy a ztáty bodů odjížděl k domovu. Na to že jsem měl tehdy namontovány 17-ti palcvé kola a v TP nezapsány na to vůbec ten trouba nepřišel. Ale hlavně ty tmavé zadní okna ho zajímaly.
ASTRA LA VISTA
Záleží na koho padneš, mám z výroby bag na pickupoj feldě, místo toho mám bez bagu VR6 GIII volant a stk ok.
COBEIN:
Co říká vyhláška o tónování skel:
Skla za řidičem nejsou limitována propustností světla, ale fólie na zadním skle nesmí zakrývat třetí brzdovou svítilnu.
To si měl velkou trpělivost, mám vzadu 5%propustnost STK a PČR v klidu.
COBEIN:
Co říká vyhláška o tónování skel:
Skla za řidičem nejsou limitována propustností světla, ale fólie na zadním skle nesmí zakrývat třetí brzdovou svítilnu.
To si měl velkou trpělivost, mám vzadu 5%propustnost STK a PČR v klidu.
Astra g Z18xe - srdcovka daily :)
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
Asi máš pravdu Sobe, mi šlo spíš o to že ten policajt se zajímal o folie (přitom tam žádne nebyly) ale rozměr kol mu byl šumák, stejně tak to že jsem nebyl přpoutaný, jen ty tmavé okna. Musel by jsi toho poliajta vidět, hned mi tykal, a vůbec, choval se jako gauner!
ASTRA LA VISTA