Zafira LPG

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
bofi

Re: Zafira LPG

Příspěvek od bofi » 03 říj 2014, 10:36

Zdarec, já vozím rezervu volně loženou v kufru.Jenom ji mám chycenou sítí.Kdysi jsem měl normální velké kolo v obalu, který měl dole suchý zip a ten držel na podlaze kufru.Z toho důvodu, že klasická rezerva nevleze za rozložené 6.-7. sedadlo tak jsem si koupil dojezdovku a tu mám tedy položenou v kufru.
Zafira ´00 1.6 + LPG

Reklama

kotengu

Příspěvek od kotengu » 03 říj 2014, 13:18

bofi píše:Zdarec, já vozím rezervu volně loženou v kufru.Jenom ji mám chycenou sítí.Kdysi jsem měl normální velké kolo v obalu, který měl dole suchý zip a ten držel na podlaze kufru.Z toho důvodu, že klasická rezerva nevleze za rozložené 6.-7. sedadlo tak jsem si koupil dojezdovku a tu mám tedy položenou v kufru.

Ta dojezdovka mě napadla taky, jenže koukal jsem na net a našel jsem v rozměru 15 jen na 4 šrouby :(
Opel ZAFIRA 1.8 16V SPORTLINE - 92 kW, dovoz ze Švýcarska,

kotengu

Příspěvek od kotengu » 03 říj 2014, 13:21

luigy87 píše:Ahoj,
já mám rezervu umístěnou takto.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=18&t=28177
Instalaci jsem měl v ceně. Je to přípevněno na šroubu, který drží zadní sedačku a od šroubu jde plocháč a na konci plocháče je šroub na rezervu. Takže pokud je potřeba třetí řady sedadel, tak se plocháč odmontuje.

Podle legislativy musí být rezerva musí být připevněna ke karoserii
Díky za info 8) podle návodu ji připevním k podlaze kufru ( 6. nebo 7. sedadlu )
Opel ZAFIRA 1.8 16V SPORTLINE - 92 kW, dovoz ze Švýcarska,

bofi

Příspěvek od bofi » 03 říj 2014, 22:44

kotengu píše:
bofi píše:Zdarec, já vozím rezervu volně loženou v kufru.Jenom ji mám chycenou sítí.Kdysi jsem měl normální velké kolo v obalu, který měl dole suchý zip a ten držel na podlaze kufru.Z toho důvodu, že klasická rezerva nevleze za rozložené 6.-7. sedadlo tak jsem si koupil dojezdovku a tu mám tedy položenou v kufru.

Ta dojezdovka mě napadla taky, jenže koukal jsem na net a našel jsem v rozměru 15 jen na 4 šrouby :(
Já ji mám ze Saaba :wink: .
Zafira ´00 1.6 + LPG

Odpovědět