loketni opěrka zafira 99-04 mechanismus k.o co s tim
loketni opěrka zafira 99-04 mechanismus k.o co s tim
prosim o radu kde bych sehnal mechanismus do loketni opěrky zafira rok 99-04 popřipadně celou loketku. dcera přelizala ze zadu do předu a přitom klekla na opěrku a ..... křup. timto vas chci poprosit o pomoc dik.
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: loketni opěrka zafira 99-04 mechanismus k.o co s tim
vrakoviště nebo Aukro. Pokud by jsi šel do Autorizáku 2x znásobíš hodnotu Zafiry
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
pravě toho se bojim, ale jinak dik
Já měl poškozený mechanismus, který je přišroubován k sedačce řidiče resp. jeho v ulomených plastových příchytkách, které drží obě poloviny pohromadě.
Oprava (zalepení pomocí dvousložkového epoxidového lepidla).
Oprava (zalepení pomocí dvousložkového epoxidového lepidla).
Naposledy upravil(a) dave76 dne 07 srp 2015, 10:04, celkem upraveno 1 x.
Dobrý večer.Chci se zeptat,jak se dá demontovat opěrka.Pokoušel jsem se tosundat,abych nechal opravit potah a vystelku.A zaboha to nejde sundat.Plast se protáčí a železo za ní se ani nehne.Pokud by bylo foto nebo schema ,jak to drží,budu moc rád.Díky za váš čas a radu.Děkuji.
|Ahoj,
Já bych teda taky měla dotaz Jakýmsi záhadným způsobem se mi otočila opěrka dozadu ( za přední sedačky) tudíž brání zadnímu topení topit ... chtěla bych ji vyndat a vrátit zpět . Jak opěrku demontuju ? ? Nějaký speciální způsob ? díky
Já bych teda taky měla dotaz Jakýmsi záhadným způsobem se mi otočila opěrka dozadu ( za přední sedačky) tudíž brání zadnímu topení topit ... chtěla bych ji vyndat a vrátit zpět . Jak opěrku demontuju ? ? Nějaký speciální způsob ? díky
k loketni opěrce se dostaneš, když vyloupneš zadni plastovi kryt ze zadu sedačky pote to drži na 3 matkach
Děkuji za odpověď.Vyskouším a dam vědět a nafotím