Vym. prip aj kúpim str tapacír dvojšíber prip kompl.OPC Zafu
-
Vym. prip aj kúpim str tapacír dvojšíber prip kompl.OPC Zafu
Pani obraciam sa na vás z prosbičkou či náhodou niekto nevie o nejakej dvoj-šíberovej zafke ktorá je pravdepodobne určená už iba na ND? Ide hlavne o to že, ked som to kupoval tak som houby o tom vedel že, je rozdiel medzi airbagovov verziou a verziou bez bagu takže, ja mam pôvodne auto z full airbag a strechu ktorú som si dodatočne zakúpil je zase bez bagov. Chcem zachovať hlavové airbagy tak preto hľadám touto formou vhodný strešný tapacír pre moju žirafku. Pripadne ak by niekto už mal vyhliadnutú strechu pre seba v airbag verzii a na aute ich nemá a ani ich nechce dodatočne inštalovať tak, by som s nim rad vymenil za moju ktorá je v perfektnom stave po kompletnom vyčistení. Dôjdem osobne vymeniť resp. kúpiť! Tip na zaver: Predpokladám že britské verzie sú oproti západo-europským hodne okresané tak, tam by som to moc nehľadal resp. neočakával, ale čert nikdy nevie . Dakuje vopred za pripadne tipy ktoré mi pomôžu dokončiť môjho milaška!
Naposledy upravil(a) jerry mouse dne 29 črc 2013, 20:03, celkem upraveno 1 x.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
-
Re: Shanim, vym. prip aj kúpim stropny tapacír airbag dvojší
Pripadne ak viete pánove o nejakej mierne buranej zafke ktorá je už určena na rozpredaj pripadne aj OPC!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957