V jakém intervalu? Ona to může střídat třeba po 2 sec intervalech, ale to už není moc lambda.riddick1974 píše:Tak lambda chodi jak ma strida chudou a bohatou smes,
lambda je asi ko.
Re: lambda je asi ko.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Reklama
- riddick1974
Lambda je na odchodu mezi chudou a bohatou je na volnobeh asi 3 sekundova pauza a za jizdy to neni o moc lepsi.
Opel Zafira B 1.9cdti r.v.2007
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
SCANMYOPEL bluethoot android
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
SCANMYOPEL bluethoot android
VAG
Jasně, to je mrtvola. Počítej sinusovku s itervalem asi 120ms, máš něco podobného i v dalším vlákně.
Tuším že Vectra?? tam citoval něco z nějaké knihy, ale to není relevantní k tomu, co musí fungovat na oplu.
Tuším že Vectra?? tam citoval něco z nějaké knihy, ale to není relevantní k tomu, co musí fungovat na oplu.
Když už jsme u těch lambda sond. X18XE1 má 2 nebo 1? Svítí mi kontrolka motoru. Kamarád, co mi Astru prodával, říkal, že nefunguje pouze vyhřívací okruh. Auto mám na ethanol. Ale abych za 500,- ujel 150 km, to je trochu hodně Za 500,- mám půl nádrže ethanolu. I když to celkem často rvu, rozhodně nemůžu mít takovou spotřebu. Bohužel MID displej mi nefunguje. Takže spotřebu neznám. Pracuju v autodílech, takže o výrobcích přehled mám a do auta jedině Bosch. I s mojí cenou jí mám teda za 2500,- Divný je, že jedinej Vernet nabízí obě lambdy v balení asi za +- 2000,- a ostatní jen jednu. A univerzální nejsou. Proto nevím, zda mám 1 nebo 2.
Motor X18XE1 má jednu lambdu!
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Pokud dobře počítám jezdíš za nějakých 12-13 litrů? No pokud jezdíš jako prase,tak to možné je. (a kdoví v jakém stavu máš jednotku na e85,svíčky...).
Bohužel na tento motor výrobce tohoto "úžasného" vozu použil LS titaniovou ,takže tam není moc na výběr,každopádně odkaz na 2 tyto sondy za 2000 by mě zajímal.
A nejrychlejší způsob jak zjistit jestli máš jednu nebo dvě je.......otevřít kapotu!
Každopádně nejdříve diagnostika,potom měníme...
Bohužel na tento motor výrobce tohoto "úžasného" vozu použil LS titaniovou ,takže tam není moc na výběr,každopádně odkaz na 2 tyto sondy za 2000 by mě zajímal.
A nejrychlejší způsob jak zjistit jestli máš jednu nebo dvě je.......otevřít kapotu!
Každopádně nejdříve diagnostika,potom měníme...
X18XE1 má jen jednu. A i kdyby měl 2, nestačí zvednout kapotu, druhá je za katem
Ok,neuvědomil jsem si,že má kat pod autem. Na Zku je dobře vidět i shora.
V tomto případě opravuji na : stačí ohnout hřbet!
V tomto případě opravuji na : stačí ohnout hřbet!
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem řešil nefunkční lambdu na X18XE1 po výměně za delphy naprosto jiný motor. krásně táhne a chod je supr. majitel si zatím jen pomlaskává - uvidíme jak to pohne se spotřebou. ještě je třeba na tom autě ale hodně vyměnit aby bylo v cajku.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Marťasek jak to dopadlo se šmoulinkou
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jí jdu rozebrat. Už jsme byl na ČP na obhlídku a sepsání protokolu tak dneska rozebrat dovést do servisu a začnou na tom makat budou dělat vícvěcí který já sám doma neudělám ale holka bude jako nová!!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Takže to neodhadli na totalku jak předpovidal mirdas nebo kdo to jo.Tak to je dobrá zpráva ne,holka dostane druhý dech
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
kterou z lambd z těchto doporučujete cena také hraje roli.http://www.prodejdilu.cz/cs/osobni/opel ... toru-10854
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Každý ti poradí to svoje,ale za sebe tam vyloženě pochybného výrobce nevidím.
To je další problém, auto nemá ani pořádnej výkon a spotřeba jak tank. Lambdu bych vyměnit chtěl, ale řekli mi, že nefunguje pouze vyhřívací okruh, ale jinak je funkční. Ale moc tomu nevěřím. Jinak k výkonu mám 85 kW základ + nějaký úpravy a nějaký Daewo rádoby vytuněný mě prostě ujíždí :-/ To auto absolutně nejede, i když jí držím za 3 třeba do 5 000 otáček. Vůbec, žádnej tah, nic :-/