Ahoj, mam dotaz..
Nevite nekdo kde by se daly sehnat vsechny tuning spoilery na zafu?
Potom jeste nove ventily a na kolik by asi vysly. Koukal jsem po netu ale nejak extra se v tom nevyznam.
Zafira A 1.8 16v x18xe1
- Reklama
Re: Zafira A 1.8 16v x18xe1
Ahoj, spletl sis forum Tuzingforum.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
heh.. dobré tuzing forum.. celkem jsem se nad některýma nasmál...
álo, pěkně si to trefil.. úplně otázka pro tuzing forum
álo, pěkně si to trefil.. úplně otázka pro tuzing forum
pardon, omlouvam se. Tak aspon poradit s temy ventily. Jsou hydro nebo jeste ty stare pruzinkove. Diky
-
- Kontaktovat uživatele:
ono nejde ani tak o tvé otázky, ale o tu správnou formulaci.. jestliže něco hledáš, podej si inzerát, že hledáš to a ono do sekce koupím (dle patřičných podmínek)(když teda pominu to, že tuzingu je na netu všide mraky, jen hledat)..
co se týče druhé části otázky, na to já ti moc neodpovím, ale určitě odpověďi tady budou.. jen je potřeba použít takové velké červené hledat nahoře a hlavně - vědět co chceš hledat...
co se týče druhé části otázky, na to já ti moc neodpovím, ale určitě odpověďi tady budou.. jen je potřeba použít takové velké červené hledat nahoře a hlavně - vědět co chceš hledat...
-
- Kontaktovat uživatele:
a ještě, pokud se nepletu, tak ventil, je ventil, pružina jej drží zavřený a hydraulické je zdvihátko...
každopádně, pokud chceš něco dělat s motorem, určitě se obrať na někoho, kdo tomu rozumí...
každopádně, pokud chceš něco dělat s motorem, určitě se obrať na někoho, kdo tomu rozumí...