Rady pro mou Zafiru
Re: Nový člen.
Není to vrzání nebo skřípání ale dosti rána když přejíždím díry a nerovnosti.Takže když auto zvednu tak bych to měl asi vidět že
Zafira 2.0 Dti Elegance Y 20 DTH 2002
before: Škoda OktáFka 1.9 tdi 66kw
Hyundai Coupe GK 2.0 16v 103kw
- Reklama
Používej to velké červené tlačítko hledat vpravo nahoře
Ahoj,tak jsem zdědil auto po panu kidovi,Bílá Astra G,1,4 16v
Luckyus-Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Žiletka), české sekvenční vstřikování plynu LPG Magic 2 JET+
Suzuki XF 650 Freewind,černý(wentilátor)
Praha
Suzuki XF 650 Freewind,černý(wentilátor)
Praha
Mailo používám, ale asi to zadávám blbě, páč mi to vždy napíše nic nalezeno
Myslím že to až tak nevadí když jsem založil jedno nové téma.Víckrát se to nebude opakovat.
Myslím že to až tak nevadí když jsem založil jedno nové téma.Víckrát se to nebude opakovat.
Luckyus založ si vlastní topic s názvem (třeba Luckyova Astruše) v sekci moje auto, jo a taky vítej a nanuku přejmenuj tohle vlákno dle svého, tohle docela mate nový členy, že sem se mají zalogovat jako poprvé Díky za adminy (což naštěstí nejsem)luckyus píše:Ahoj,tak jsem zdědil auto po panu kidovi,Bílá Astra G,1,4 16v
PS: Já vím člověk sem strčí nos a už ho všichni peskujou, ale neber to zle, prostě musí se udržet pořádek
Mobil : 602318645
Neberu to jako peskování ale jako rady Hned na to vlítnu
Re: Rady pro mou Zafiru
Tak jsem byl dnes se svou Zafirkou na výměnách a nestačil jsem se divit.Vše krásně zaplastované a jak nove.Ovšem jak jsme sundali plasty čekalo nás nemilé zjištění.Celý spodní plast od oleje a brzdové kapaliny.Olej je ze serva a uniká kolem hadičky.Ovšem ta brzdovka je daleko větší problé.Uniká to zespodu vany a je to udajně špatné ložisko.Celkovou opravu my vyčíslili na 12 000 kč. Je to možný? Jinak ty uniky jsem viděl na vlastní oči.
Ještě dodám k té přední náprave.Na pravo je v háji stabilizátor a na levo kloub řízení.
Ještě dodám k té přední náprave.Na pravo je v háji stabilizátor a na levo kloub řízení.
To jsou radosti
Ty věci kolem nápravy, to je banalita. Servo, to je masakr, záleží co je vlastně v pytli.
Tu brzdovku nechápu Píšeš, že to uniká zespod vany?? Ve vaně je motorový olej, asi máš na mysli něco jiného. Navíc brzdová kapalina neprochází žádným ložiskem, takže nevím, co Ti vlastně teče. Že bude motor zapatlaný olejem, to by se dalo pochopit. Záleží na původním majiteli, jak se o auto staral.
Jestli je ale v háji servo a pak ještě něco, co teda zatím nevím co je, tak bych zkusil nějakou reklamační slevu
Když jsi už zmínil, že svítí i chyba elektroniky, tak bych asi i zkusil původního majitele nebo autobazar naklepnout....
Ty věci kolem nápravy, to je banalita. Servo, to je masakr, záleží co je vlastně v pytli.
Tu brzdovku nechápu Píšeš, že to uniká zespod vany?? Ve vaně je motorový olej, asi máš na mysli něco jiného. Navíc brzdová kapalina neprochází žádným ložiskem, takže nevím, co Ti vlastně teče. Že bude motor zapatlaný olejem, to by se dalo pochopit. Záleží na původním majiteli, jak se o auto staral.
Jestli je ale v háji servo a pak ještě něco, co teda zatím nevím co je, tak bych zkusil nějakou reklamační slevu
Když jsi už zmínil, že svítí i chyba elektroniky, tak bych asi i zkusil původního majitele nebo autobazar naklepnout....
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
- Kontaktovat uživatele:
Zjistit po týdnu takové závady, okamžitě bych mazal tam, co jsem to koupil. Záleží hodně na tom, jak máš napsanou kupní smlouvu, jestli vůbec máš nárok na reklamaci. Ale tak jako tak bych to zkusil, protože podle první prohlídky a nálezu vad počítám, že jich na tom autě bude asi více.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
No už jsem do bazaru psal ale absolutní nezájem.Což se dalo čekat.U serva to teče ve spoji hadičky tak snad jen ta hadička.ALe tu spojku mi vysvětloval tak že má kapalinu dohromady s brzdama.A když mrknete zespodu auta tak je tam na pravo od vypustneho šroubu takový spoj a v něm zařes.No a z toho to protíká.Servisák říkal že je to hořký a že to musí být brzdovka.Tak jestli je tam nějaký spojkový valeček někde uvnitř?
-
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně tam je potřeba dojet a moc se s tím nemazat, protože oni moc dobře vědí, že když budou dělat mrtvýho brouka, tak to většinou lidi vzdají....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás
O nás
Tak už se mi ozvali.Závada spadá do opotřebení tak mám prej smůlu.To je nářes co.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to brzdová kapalina z ložiska. Ty kapky jsou přesně na rozmezí převodovky a motoru, že? Takže převodovka ven a doufej že to jenom uniká někde ve spoji a nebudeš muset měnit celé ložisko. Jinak výměna ložiska je sranda ale dostat ven převodovku doma v garáži je o dost horší, právě jsem to absolvoval ( výměna převodovky a spojky včetně ložiska)
Vauxhall Astra 1.4 16v 90 koníků, 06/1999, holt už má 11 let a 316 000 km za sebou :-)
Opel Vectra C Caravan 1.8 16v 90KW... To je jiný kočár
Opel Vectra C Caravan 1.8 16v 90KW... To je jiný kočár
MaR to je přesně ono.Ja to tak nedokázal popsat.Ložisko už mám obědnáno a stojí 3500 kč.Řekli mi v servise že to hned vymění.O nějakém spoji vůbec nepadla řeč