převodovka
-
převodovka
Zdravím, mám Zafiru 99, 1.6 16V dva roky. je možný aby ve 160 000 odešla převodovka? Vracel jsem se akorát s dovolené, naštěstí až skoro u baráku začal rachot. Jel jsem cca 1000km v kuse.
Jinak pravidelně servisovaná u aut. servisu. Nechal jsem si přivést převodovku z němec, teď už je to v pohodě. Docela mě tím Zafira ale zklamala.
Jinak kde najdu motorek posilovače řízení, je docela hlučnej, volant při otáčení nepříjemně kvílí. Díky za radu.
Jinak pravidelně servisovaná u aut. servisu. Nechal jsem si přivést převodovku z němec, teď už je to v pohodě. Docela mě tím Zafira ale zklamala.
Jinak kde najdu motorek posilovače řízení, je docela hlučnej, volant při otáčení nepříjemně kvílí. Díky za radu.
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: převodovka
ve 160 tisících mi přijde hodně brzo, to jsi ji kupoval novou nebo to máš dovoz? co se týká toho posilovače, máš v nádržce dosti oleje?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
me to prijde taky docela brzo, jinak oleje je dost. U Staigera mi rekli prave ten motorek vymenit jedine.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
pokud se nepletu, tak posilovač se musí měnit jako celek, nejde měnit jeho části, ale zkus kontaktovat uživatele Trdlo, denny nebo RomanK, jeden z nich Ti řekne víc
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
a kde bereš jistotu že má jenom 160.000 jestli máš stočenej tacho tak to nepoznáš a můžeš mít ve skutečnosti i 300.000
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
pokud byl stocenej tachometr, tak s tim uz ted nic nenadelam (da se to nejak odhalit?)
jinak se mi to auto celkem vyplaci za necely dva roky rozvody, prevodovka, komplet vyfuk vcetne katalyzatoru, cidlo tlaku oleje, central, hezky pekne za sebou abych si to uzil , ted jeste posilovac rizeni zacal, treti brzdovy prestalo svitit, olej to zere ach jo....
jinak se mi to auto celkem vyplaci za necely dva roky rozvody, prevodovka, komplet vyfuk vcetne katalyzatoru, cidlo tlaku oleje, central, hezky pekne za sebou abych si to uzil , ted jeste posilovac rizeni zacal, treti brzdovy prestalo svitit, olej to zere ach jo....
-
- Kontaktovat uživatele:
U tatovy fobie jsem to zjistoval dle nalitanych hodin na servu a nekde na netu jsem nasel tabulku, ktera to priblizne urcovala (ale pres OpCom jsem nic takoveho ze serva moji zafiry nevytah). Jinak jsem slysel cosik o rentgenu motoru, prej je presny na +/- 5000km (ale to jsem jen slysel).
U novějších oplu Techem a jinak se to dá zjistit,jestli auto bylo servisované v originál servisu,tak zavolat jim a oni mají tyto údaje.
no, lepší asi bude databáze v Oplu,
vše jde v autě zamaskovat, a nikdo nic nezjistí
vše jde v autě zamaskovat, a nikdo nic nezjistí
No podle problémů které popisuješ bych se vsadil že tachec byl stočenej o hezkých pár kilometrůpokud byl stocenej tachometr, tak s tim uz ted nic nenadelam (da se to nejak odhalit?)
-
Koupeno u Auto ESA !!! A to tam mám známýho
no u Haček to snad už jde zjistit, ale u našich je to sázka. někdo 80 000 Km a auto je ve špatném TECH.
Někdo 300 000 Km a v pohodě. důležite je kontrolovat, zda při stání není pod vozem čerstvý flek.
Odkud jsi
jo a ten známý asi byl přesvědčený že Ti radil dobře, o pravém stavu vůbec asi nevěděl.
Někdo 300 000 Km a v pohodě. důležite je kontrolovat, zda při stání není pod vozem čerstvý flek.
Odkud jsi
jo a ten známý asi byl přesvědčený že Ti radil dobře, o pravém stavu vůbec asi nevěděl.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
technická: z jakého typu zafiry B by šla 6ti stupňová převodovka do zafiry A Z18XE? (pokud to vůbec jde - někde tady o tom byla zmíňka. Nevím a nerozumím tomu ale kamoš má Zafiru B (no spíš už jen jen torzo) motor tam byl z18xer s 6ti stupňovou převodovkou (aspoň tedy tvrrdí že je 6tistupňová) a to by byl mazec kdyby to šlo!!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych ji bral, ale 1.8 nemají do dnešního dne 6-tku. Když koukneš na konfiguraci nového oplu zafira, zjistíš, že šestistupňovou mají z benzínu jen turbo 1.4
Řekl bych, že tady udělali soudruzi chybu.
Řekl bych, že tady udělali soudruzi chybu.
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)