Central
Central
Ahoj mam problem s moji zafirou asi pred tydnem zaclo zlobyt centalni zamikani nejdriv to slo ztuha pak se zamikala jenom leva strana pak uz jenom dvere spolujezdce a ted uz central ani nereaguje takze musim zamikat dvere jednotlive a hlavne mi nejde zamknout kufr ani klicem takze fakt nwm co stim je. skousel sem kalibraci a nic porad to nereaguje.A este jednu otazku kde je v aute ulozena RJ centralu?? moc dik
- Reklama
Re: Central
Kontrola kabeláže ve všech dveřních průchodkách a i u pátých dveří. Možná budeš překvapen. Pak kontrola konektorů u ŘJ, která se nachází vpravo u spolujezdcových nohou pod plastovým obložením.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
myslis v tom prostrednim sloupku dole ?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo, přesně tam, a u pátých dvěří vlevo nahoře, tam to bývá pěkně rozlámné
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Přesně jak píše Mike.S. U Zafir nemoc hlavně u zadních dveří a u Aster hlavně v pátých dveřích.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
ahoj vsechno sem z kontroloval ale porad to nejde este mne napadlo odpojit baterku ale nemam kod na radio tak nwm.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
mozna ho ani nebudes potrebovat, ja mam Delco CDR 500 a nemam ho zakodovane, co mas za radio ty?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
To je jedno aké má rádio,bud ho má zakódované alebi nie.Ty nemáš,on može mať. Ked mu pri zapnutí rádia na displayji blikne CODE tak ho blokované má.
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo, ale ne vsechny radia se daji odkodovat, proto jsem se ptal, co ma za radio
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme skontrolovat draty, jak uz tady kluci zminovali, ale neni problem v prituhlych zamcich ??
ahoj mam taky typ radia CDR 500 a nic mi to pri zapnuti neukazuje a myslite ze by to odpojeno baterky pomohlo?
Čauky mám podobný problém jako kosak. Jen mě nejde centrál jen v pátých dveřích. Klíčkem zavřít nejdou a zůstávali stále otevřené. S jedním známým automechanikem jsem sundali zadní plastovou stěnu a odmontovali motůrek. Ten jsme následně vyzkoušeli na baterce a v něm problém není. V současné době vše řeším tak, že kufr "zamykám" zevnitř ručně. (přehazuji rukou zamykání) Chtěl bych tedy poradit co v současné době dělat. Chtěl jsem to vyřešit náhradním zámkem pouze do 5 dveří s novým klíčem, ale pravděpodobně to vůbec nepůjde. Kde bych měl hledat ten hlavní problém? Díky za rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
A urcite jsi kontrolovat kabely vedouci do patych dveri?? Hlavne premer napeti v konektoru na motorku.
Kabely jsem pořádně nekontroloval, zatím jsem nechtěl další plasty rozebírat. Napětí mi ten známý měřil a říkal, že je to nějaké slabé. Já jsem v tomhle motoristický analfabet, umím rozebrat a zase složit, pak vím kam se leje benzín a olej a tím to asi končí. Právě proto jsem myslel, že to vyřeším nějakým náhradním zámkem s klíčem, který půjde samostatně zamykat. Bojím se, že bude něco v té ŘJ centrálu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno pokud je slabe videl bych to na ty kabely. Mel jsem obdobny problem, kdyz jsem resil zavirani oken. Tak jsem tam mel misto 12V jen 2-4V. A to vse jen proto, ze byly, v ruznych fazich, pozvykane kabely.