CHIP V KLÍČKU OD ZAPALOVÁNÍ
CHIP V KLÍČKU OD ZAPALOVÁNÍ
Mám problém. Dostal jsem zafiru 2.0 DI od táty, a týden potom mi spadnul klíč na zem a ztratil se CHIP, tak jsem zavolal do srba servisu a řekli mi, že jim musím dát kartu s kodama. Jenomže ten nemám, tak mi řekli at zavolám na Slovensko kde táta auto koupil a podle kupní smlouvy jim nadiktuju nějaký čísla, ale tu smlouvu má otec v trezoru a otec je v zahraničí. Prosím neví někdo z vás o nějaké možnosti jak ten klíč zprovoznit, případně nějaké kontakty na někoho kdo to dělá. mockrát díííííík. :cry:
- Reklama
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
Re: CHIP V KLÍČKU OD ZAPALOVÁNÍ
pred casem jsem musel menit cerpadlo na my astre dovezene z DE. Nemel jsem kody a za 1000 kc to zistej v kazdym servisu.OPC píše:Mám problém. Dostal jsem zafiru 2.0 DI od táty, a týden potom mi spadnul klíč na zem a ztratil se CHIP, tak jsem zavolal do srba servisu a řekli mi, že jim musím dát kartu s kodama. Jenomže ten nemám, tak mi řekli at zavolám na Slovensko kde táta auto koupil a podle kupní smlouvy jim nadiktuju nějaký čísla, ale tu smlouvu má otec v trezoru a otec je v zahraničí. Prosím neví někdo z vás o nějaké možnosti jak ten klíč zprovoznit, případně nějaké kontakty na někoho kdo to dělá. mockrát díííííík.
Vcetne radia, security kodu, vseho....
C-Max 1,8 TDCI Ghia
JJ,ale musíš k tomu mít nabývací papíry(fakturu,kupní smlouvu,techničáky),jen tak ti to neudělají.....freeKevinM píše:pred casem jsem musel menit cerpadlo na my astre dovezene z DE. Nemel jsem kody a za 1000 kc to zistej v kazdym servisu.OPC píše:Mám problém. Dostal jsem zafiru 2.0 DI od táty, a týden potom mi spadnul klíč na zem a ztratil se CHIP, tak jsem zavolal do srba servisu a řekli mi, že jim musím dát kartu s kodama. Jenomže ten nemám, tak mi řekli at zavolám na Slovensko kde táta auto koupil a podle kupní smlouvy jim nadiktuju nějaký čísla, ale tu smlouvu má otec v trezoru a otec je v zahraničí. Prosím neví někdo z vás o nějaké možnosti jak ten klíč zprovoznit, případně nějaké kontakty na někoho kdo to dělá. mockrát díííííík.
To samé, co píše Mirek MH řekli i mě u OpelaMirek MH píše:JJ,ale musíš k tomu mít nabývací papíry(fakturu,kupní smlouvu,techničáky),jen tak ti to neudělají.....freeKevinM píše:pred casem jsem musel menit cerpadlo na my astre dovezene z DE. Nemel jsem kody a za 1000 kc to zistej v kazdym servisu.OPC píše:Mám problém. Dostal jsem zafiru 2.0 DI od táty, a týden potom mi spadnul klíč na zem a ztratil se CHIP, tak jsem zavolal do srba servisu a řekli mi, že jim musím dát kartu s kodama. Jenomže ten nemám, tak mi řekli at zavolám na Slovensko kde táta auto koupil a podle kupní smlouvy jim nadiktuju nějaký čísla, ale tu smlouvu má otec v trezoru a otec je v zahraničí. Prosím neví někdo z vás o nějaké možnosti jak ten klíč zprovoznit, případně nějaké kontakty na někoho kdo to dělá. mockrát díííííík.
ASTRA G CAR 2000 |1.4_16V X14XE|
stačí jen malý techničák a dva doklady totožnosti - aspoň u Moto Morava v Olmiku
Opel ZAFIRA 1.8 16V SPORTLINE - 92 kW, dovoz ze Švýcarska,