Vyfuk zafira - pomoc pri hladani
Vyfuk zafira - pomoc pri hladani
Cavte, prosim Vas o pomoc pri hladani vyfuku na opel ZAFIRA A 1,8 16v motor z18xe. Hladam bud nejaky seriozny koncovy diel pripadne aj komplet system ale neviem sa k nicomu dopatrat. Nasiel som nieco od milltek-u ale to je pre zafiru GSI a neviem posudit ako su rozdielne od tej mojej okrem dielu co vedie k turbu ktory by tam bol naviac.
Ak niekto viete poradte s akym autom opel su zhodne alebo aspom zamenitelne casti (povecme s astrou G alebo neviem) pripadne ak niekto vie poradit nejakeho vyrobcu alebo konkretny vyrobok. Nasiel som nejake remus a podobne ale na ZAFIRU vzdy max 1 kus.
(Pripadne by mi stacilo ak by mi niekto vedel povedat ze koncovy tlmic hladaj na ASTRU a podobne ...)
Dakujem...
Ak niekto viete poradte s akym autom opel su zhodne alebo aspom zamenitelne casti (povecme s astrou G alebo neviem) pripadne ak niekto vie poradit nejakeho vyrobcu alebo konkretny vyrobok. Nasiel som nejake remus a podobne ale na ZAFIRU vzdy max 1 kus.
(Pripadne by mi stacilo ak by mi niekto vedel povedat ze koncovy tlmic hladaj na ASTRU a podobne ...)
Dakujem...
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001
- Reklama
Re: Vyfuk zafira - pomoc pri hladani
Jestli ti nebude vadit ULTER tak jdi do něj. Mám ho na Zafiře cca 2 měsíce a velice spokojenej. Hlavně dělaj přímo na typ auta a stál mě něco přes 4 tisíce..
Zafira 1.8 16V – 92 kw Elegance model 2002 super metla
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
na ultera mrkni sem http://eshop.spei.cz/eshop mají tam nejnižší ceny
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
dik moc, presne na ulter sport som tiez nahodou dnes narazil a asi to skusim tak ci tak pri koncovkach ide o trocha zvuku a nejaky ten vzhlad lepsi ako nadol ohnuta trubka a na tie ostatne casti asi budem musiet zabunut
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nový ten konec stojí 5.338,-vč. DPH (58 52 495), nový ulter tě vyjde na 4.100,- +- a je to vč. certifikátu a vypadá to líp
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
no podstatne lepsie este k tomu certifikatu, da sa to normalne seriozne pouzit a ak tak ako? staci to mat prisebe pri kontrole "cestnej" alebo sa to zapisuje "musi" do TP a na zaklade toho certifikatu je to zapisatelne? V podstate je mi to jedno, vyfuk chcem ci je to povolene ci nie ale ked je certifikat je to fajn ak by sa to dalo ako tak "zlegalizovat"... ma s tym niekto skusenost ?
Inak este raz diki vsetkym za radu...
Inak este raz diki vsetkym za radu...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
stačí, když ho ukážeš na STK (teda pokud ho chtějí vidět), policajti ví stejně prd, ale kopii sebou vozit můžeš (kdybys náhodou trefail fakt kusa )
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
asi tak, mal som take starsie auto a co zastavenie to pripomienky "co je to za hluk?? a podobne" a aj tak nikdy nic ... oki teda tak si to niekde pribalim
Zdarec protože pracuji jako prodejce náhradních dílů,tak jsem se díval po ceně a nejlevnější výfuk zadní díl lze pořídit již za 1500Kč.Pokud budete mít zájem o ověření ceny nějakého dílu,tak klidně písněte rád pomohu ať nekupujete příliš draho.
ZAFIRA 2,0 DTI 74KW ELEGANCE 2001
koubecek: prosim ta ak si sa s tym uz stretol ked vravis ze predavas diely ako je oznacene alebo ako sa vola ak sa to vobec da kupit pripadne co to stoji:
- ak by som odmontoval zo strechy tie dve tyce co idu zpredu dozadu co sa nane pripaja povecme stresny nosic na neviem co tak tie krytky co by prisli do dier co tam ostanu ? da sa toto vobec kupit ? a da sa to odmontovat ak teda budes vediet? videl som par Zafir bez toho ale neveim ci to mali len nejake krytky tam alebo cely ten pas podtym takze nane by to vobec neslo nahodit ...
- ak by som odmontoval zo strechy tie dve tyce co idu zpredu dozadu co sa nane pripaja povecme stresny nosic na neviem co tak tie krytky co by prisli do dier co tam ostanu ? da sa toto vobec kupit ? a da sa to odmontovat ak teda budes vediet? videl som par Zafir bez toho ale neveim ci to mali len nejake krytky tam alebo cely ten pas podtym takze nane by to vobec neslo nahodit ...
jo a este jedan vec co tiez neviem ci vobec existuje ale opat som to videl na par zafirach hlavne ale v UK .. predne skla vo dverach a za stlpikom "nie čelne" tonovane ale nie tak ako su tonovane unas nejakych klasika 70 % ak sa nemylim ale troska viacej "viditelne viacej" ?
veim ze vpredu to nesmie byt ale videl som kopec aut "luxusnejsich" aj unas pripadne aj vonku priamo zafiru kde taketo okna boli, boli tmave nie uplne ale rozhodne to bolo viacej ako ta klasika a pokial by to bolo priamo od vyrobcu a mal by to nejakym sposobom schvalene "teda dalo by sa to kupit origo ako nahradny diel" tak by to urcite slo nakolko povecme si kazdy sme take auta uz videli jazdit uplne beztrestne... pripadne sa aj budem hadat "v mene vyrobcu atd atd" ak take okna zozeniem "tonovane, nie s foliou"
dikes
veim ze vpredu to nesmie byt ale videl som kopec aut "luxusnejsich" aj unas pripadne aj vonku priamo zafiru kde taketo okna boli, boli tmave nie uplne ale rozhodne to bolo viacej ako ta klasika a pokial by to bolo priamo od vyrobcu a mal by to nejakym sposobom schvalene "teda dalo by sa to kupit origo ako nahradny diel" tak by to urcite slo nakolko povecme si kazdy sme take auta uz videli jazdit uplne beztrestne... pripadne sa aj budem hadat "v mene vyrobcu atd atd" ak take okna zozeniem "tonovane, nie s foliou"
dikes
Ahoj Flogu,Ty okna se dají zatmavit fóliema s homologací,ke kterým dostaneš homologační list a ty ucpávky nedokážu objednat,ale zajeť přímo do Oplu nebo k prodejci stešních nosičů a hagusů na střechu.Myslím že ti tam poradí.A ještě se zeptám proč vlastně ty hagusi chceš sundavat.
kdyz jste u tech hagusu...taky je chci shodit a nevim, jak na to musim se tam asi dostat zevnitr co?
A k tomu vyfuku...taky se mi to sype, tak po necem koukam...ale koncovou cast nechci obyc...chci dat Zafe hezky zvuk, ktery me nebude sr.t ani na delsich cestach... Kazdy napad nebo rada vitana
A k tomu vyfuku...taky se mi to sype, tak po necem koukam...ale koncovou cast nechci obyc...chci dat Zafe hezky zvuk, ktery me nebude sr.t ani na delsich cestach... Kazdy napad nebo rada vitana
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
heh, preco ich chcem dole ? keby som ja vedel... asi dufam ze sa mi to tak bude pacit no ved uvidim no pojdem sa teda popytat a ked sa nie co dozviem podelim sa tie okna to viem, len nevime ako u Vas v CR ale u nas folie na prednych oknach "vodic spolujazdec" akosi netoleruju, alebo teda zatial som nepocul o firme ktora by na to bola ochotna dat certifikat alebo homolog. alebo co to je a cajti idu dotoho hned s klucikom rypat "skutocny zazitok" ci to folia alebo kov ...
Jsou fólie,které mají atest a potom není žádný problém.Jen je to poněkud drahé,ale jsou odolné proti poškrábání a je ktomu kartička která se vozí sebou pro případnou silniční kontrolu.