RUČNÍ PUMPA DO ZAFIRA 2,0DTI 2001
RUČNÍ PUMPA DO ZAFIRA 2,0DTI 2001
AHOJ Chci se zeptat ,jestli někdo nemáte zkušenost s domontováním naftové pumpy.Při delší odstávce se mi zavzdušnuje a nechci zafču trápit přes startér.Díky předem za radu,případně obrázek.
- Reklama
Re: RUČNÍ PUMPA DO ZAFIRA 2,0DTI 2001
Jo tak to by mě také zajímalo. Zvlášť když máte diesel a automat, takže roztažení nepřipadá ani náhodou v úvahu.
Protože tam v Rüsselsheimu nedali pumpičku, trápili mi posledně po výměně přepadovejch hadiček v servisu startér a čerpadlo, než si to nasálo a chytlo.
Protože tam v Rüsselsheimu nedali pumpičku, trápili mi posledně po výměně přepadovejch hadiček v servisu startér a čerpadlo, než si to nasálo a chytlo.
- Astra G Caravan Comfort 2.0 DTI (Y20DTH), MT
- Zafira A Elegance 2.2 (Z22SE), AT
- Zafira A Njoy 2.0 DTI (Y20DTH), AT
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Protože systém s čerpadlem VP44 má spec.postup odvzdušnění a pumpička je tam na nic,stejně do čerpadla naftu nenatlačíš.Jestli máš problém s padáním nafty,tak nech opravit systém/přepady,spec.těsnící kroužky nad vstřikovačema pod vačkou,veškerá vedení paliva,taky únik bývá po amatérských výměnách pal. filtru na nádobce filtru/.Když je systém v pořádku,nafta nezapadne ani za měsíc.Jinak toto je první příznak,že brzy dojde k zatékání nafty do oleje/těma kroužkama nad vstřikovačema.
denny: Právě proto jsem šel do servisu. Po výměně všech těch přepadů a těsnících kroužků byl systém prázdnej a byl problém nastartovat. Jak se tohle správně řeší?
- Astra G Caravan Comfort 2.0 DTI (Y20DTH), MT
- Zafira A Elegance 2.2 (Z22SE), AT
- Zafira A Njoy 2.0 DTI (Y20DTH), AT
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Odvzdušňovacím zařízení výrobce Bosch nebo Opel nebo podtlakovou pumpou Mytyvag a zařízeními "vlastní výroby".