Hlavní vypínač světel
Hlavní vypínač světel
Zravím.Nemáte někdo náhodou zkušenosti s hlavním vypínačem světel? Začal mě totiž zlobit - při rozsvicování světel s ním musím všelijak híbat než se světla rozsvítí.
Eventuelně jesti někdo nevíte kolik stojí nový.
Předem dík za rady.
Mám Opel Zafra 2,2Dti r.v.2004.
Eventuelně jesti někdo nevíte kolik stojí nový.
Předem dík za rady.
Mám Opel Zafra 2,2Dti r.v.2004.
Opel Zafira 2,2 DTi r.v.2003
- Reklama
Re: Hlavní vypínač světel
Nový bude stát asi hodně,pokud nemáš mlhovky v předním nárazníku tak by ti pomohl vypínač který mám doma. Za 350.- pokud však máš mlhovky tak ti nepomůžu.
ASTRA LA VISTA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo ale na G-čko, je to to samé i na Záfě?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Zkusil bych to rozdělat a pokusit se to opravit. Pokud by mi ho ale Cobein nabídl za 350,- rozhodně bych ho od něj koupil, ten starý se pokusil opravit a v případě úspěchu bych si ho nechal jako náhradní díl.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Renku, nevím, tvarově je to stejný, ale není jinej konektor? Já jen že na Zafu má úplně jiný objednací číslo jak na astru... a ani záměna tam není psaná...
END
Já měl stejný problém,jsou asi opálené kontakty vevnitř.Chtělo to rozebrat a oškrábat.
-
- Kontaktovat uživatele:
já mám ovladač i s předníma mlhovkama a jak píšou pánové, bude ti pasovat (je) z astry kdyžtak SZ
Nevím proč to má objednací čísla jiné kluci ale už jsem jednou ten vypínač kupoval do astry a vím že mi ho na vrakovišti vytahoval ze zafiry. Fungovalo to stejně. Nevím proč to tak je ale použít se to dá.
ASTRA LA VISTA