Výfukové emise
Výfukové emise
Zdravim vas lidi prosim pomozte me, mam zafiru r.v.01 1,6 16v a na palubce se me rozsfitila kontrolka co signalizuje,,vyfukove emise,, prosim o radu co tato kontrolka kdyz sfiti presne znamena a jestli to ma nejakej vliv na vykonu a spotrebe paliva dekuji za odpovedi
Naposledy upravil(a) haluz1 dne 14 zář 2008, 13:27, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
-
Svítí trvale kontrolka výfukové emise
Už jsi prosím tě zjistil čím to bylo ? začalo mě to taky svítit ,dík za odpověď . flidr.roman@tiscali.cz
Svítí mi trvale kontrolka výfukové emise, nevíte prosím proč , včem může být příčina? v manuálu píší porucha v systému řízení emisí,mohou být překročeny limity škodlivin.Poraďte prosím dík
edit by Mike.S: přesunuto, upraveno, smazáno dupl. vlákno, nechápu proč jsi založil nové vlákno, když už jsi dal dotaz sem
Svítí mi trvale kontrolka výfukové emise, nevíte prosím proč , včem může být příčina? v manuálu píší porucha v systému řízení emisí,mohou být překročeny limity škodlivin.Poraďte prosím dík
edit by Mike.S: přesunuto, upraveno, smazáno dupl. vlákno, nechápu proč jsi založil nové vlákno, když už jsi dal dotaz sem
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svítí trvale kontrolka výfukové emise
Lambda nebo EGR...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: Výfukové emise
jj jedině diagnostika víc napoví, jinak je to spíš "hádání z koule", ale taky myslím, že ten EGR
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Re: Výfukové emise
Umna pomohlo precistit a napojit egr na 9V na skusku ci chodi.
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t