Palubní počítač - aktivace?
Palubní počítač - aktivace?
Zdravím,
mám takový možná netradiční dotaz. Moje Zafira má navigaci (barevnou, Siemens ncdr 1100), ale nemá (asi) palubní počítač.
I v pojišťovně při prohlídce palubní počítač automaticky zaškrtli, že tam je, ale když jsem jim sdělil, že není, tak se docela divili.
Známý mi řekl, že je to divné a že možná by to šlo nějak aktivovat přes nějaké kódy nebo počítač.
Nevíte o tom něco?
mám takový možná netradiční dotaz. Moje Zafira má navigaci (barevnou, Siemens ncdr 1100), ale nemá (asi) palubní počítač.
I v pojišťovně při prohlídce palubní počítač automaticky zaškrtli, že tam je, ale když jsem jim sdělil, že není, tak se docela divili.
Známý mi řekl, že je to divné a že možná by to šlo nějak aktivovat přes nějaké kódy nebo počítač.
Nevíte o tom něco?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajeď do Opla. Napíchnou ti to na TECH 2 a řeknou ti k tomu víc. Třeba ta funkce není jen povolena. Jinak než přes TECH 2 to nezjistíš..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
V Oplu jsem byl. Prý když nemám ovládací tlačítka na páčce od stěračů, tak to počítač nemá.
Dodatečně dodělat prý nejde. Už jenom to mi připadá divné, protože zde na fóru čtu, že se dodělat dá. Asi to nechce chodit do značkového servisu, ale domluvit se s nějakým nadšencem kutilem.
Moc mě to nepálí. Pouze jsem přemýšlel, že kdyby to nestálo velký peníz, tak bych si to nechal zapojit.
Víc by se mi hodilo celodenní svícení. Na předchozím autě jsem to měl a teď zapomínám rozsvicet světla. To prý jde také přes ten TECH 2.
Dodatečně dodělat prý nejde. Už jenom to mi připadá divné, protože zde na fóru čtu, že se dodělat dá. Asi to nechce chodit do značkového servisu, ale domluvit se s nějakým nadšencem kutilem.
Moc mě to nepálí. Pouze jsem přemýšlel, že kdyby to nestálo velký peníz, tak bych si to nechal zapojit.
Víc by se mi hodilo celodenní svícení. Na předchozím autě jsem to měl a teď zapomínám rozsvicet světla. To prý jde také přes ten TECH 2.
- Dragonny#16
nechci moc rejpat, ale taky se tam mohla z nejakeho duvodu, treba rozbiti puvodni packy dat packa z modelu bez pocitace .. tusim, ze to tak normalne jde ... kazdy servis opelu - shit.Inazuma píše:V Oplu jsem byl. Prý když nemám ovládací tlačítka na páčce od stěračů, tak to počítač nemá.
::: Opel Astra Coupe 2.2i Bertone Edition :::
::: Opel Astra H Caravan Z19DTH
::: Opel Astra H Caravan Z19DTH
Neovlada Pal.PC priamo na radiu pri tomto type?
Tlacitko BC
http://i.pbase.com/u6/stevencroucher/up ... adunit.jpg
Tlacitko BC
http://i.pbase.com/u6/stevencroucher/up ... adunit.jpg
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
pal pc na ncdrXXXX se obvládá tlačítkem na rádiu, nemá to tlačítka na páčce stěračů, v tom oplu to sou darmožrouti, vyžírkové a příživníci, stejně jako česká fotbalová reprezentace
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
to jo ale když nemáš NCDR1100/1500 tak se to ovládá přes tlačítko na radiuInazuma píše:Mám i multifunkční volant, takže rádio ovládám volantem.
Ale počítač se prý ovládá výhradně přes tlačítka na páčce stěrače, říkal pán v Oplu.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Palubní počítač se aktivuje na barevném displeji změnou indexu kódů. Pro programování není třeba zjišťovat žádné kódy, jen použít TECH 2. Ovládá se pravým kolečkem na rádiu a tlačítky na volantu. V případě vybavení auta rádiem NCDR1100, nebo NCDR1500 na páčce stěračů nejsou žádné tlačítka.
Jen poznámka na konec: 10x airbag v zafiře nikdy není. Maximálne 6x (2xčelní, 2xboční v sedačkách a 2xhlavové). Nesmí se počítat nápis airbag, ale airbagy fyzicky. Hlavový airbag je totiž dlouhý od čelního skla až po zadní a nápis je na každém sloupku (1x airbag a 3x nápis)
Jen poznámka na konec: 10x airbag v zafiře nikdy není. Maximálne 6x (2xčelní, 2xboční v sedačkách a 2xhlavové). Nesmí se počítat nápis airbag, ale airbagy fyzicky. Hlavový airbag je totiž dlouhý od čelního skla až po zadní a nápis je na každém sloupku (1x airbag a 3x nápis)
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- kabrioletak
[quote="Inazuma"]V Oplu jsem byl. Prý když nemám ovládací tlačítka na páčce od stěračů, tak to počítač nemá.
koukam ze se zase osvetcilo ze jsou v oplu odbornici jak neco.nejsou schopni poradne nic udelat ani podle prirucky.
co se tyce toho ovladani tak u radii NCDR1100/1500 se ovlada bud na radiu nebo pomoci tlacitek na volantu jak bylo receno.
koukam ze se zase osvetcilo ze jsou v oplu odbornici jak neco.nejsou schopni poradne nic udelat ani podle prirucky.
co se tyce toho ovladani tak u radii NCDR1100/1500 se ovlada bud na radiu nebo pomoci tlacitek na volantu jak bylo receno.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz