zafira - jednotka centralu
zafira - jednotka centralu
chci se zeptat existuje jednotka centralniho zamykani?Ja jen ze me nejde central a u chlapika kde jsem to kupoval tak rikal ze ta jednotka je tam spatna ze byl v oplu,nevite kde to sezenu a kolik si mam pripravit?
- Reklama
Jo existuje... Já ji mám také vadnou, nejde mě na ni DO od centrálního zamikání... No a cena??? Musím si to ověřit ještě jednou u známého, protože cena, co mě byla řečena v OPELU, se mě nezdá normální ( pro představu to bylo kolem 30litrů )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
zafira
tak to bude orisek ta jednotka to ho centralu je to na prd ja kdyz jdu do auta tak kdyz odemikam tak se mi otevre jen dvere u rdice a pak ostetni dvere musim rucne, musim to nejako vyresit ten dalkovej central a zda se mi to hodne drahy jednotka za tricet tis. to je mazec
Těch 30 litrů není oficiální, třeba je to méně... Jen píši, co mě bylo řečeno, ale ještě jsem si to neověřil u jiných servisů
Jinak kontroloval si motorky v dveřích na zamikání??? Nechci tady spekulovat co je možné a nemožné, ale co když u ostatních dveří jsou motorky v háji a chyba směřovaná na ŘJ se třeba týká něčeho jiného? Je to jen můj názor, neříkám že teď kecám kraviny
Jinak kontroloval si motorky v dveřích na zamikání??? Nechci tady spekulovat co je možné a nemožné, ale co když u ostatních dveří jsou motorky v háji a chyba směřovaná na ŘJ se třeba týká něčeho jiného? Je to jen můj názor, neříkám že teď kecám kraviny
No mě právě nahlásila to a samé a dle servisu je zablokovaná, takže na to nemohu nic nahrát atd... Centrál sice funguje, ale to DO ne a docela mě to mrzí, že když je, tak nejde... Sice DO nutně k životu nepotřebuji, ale když je ta možnost, tak proč ho nevyužívat že
- MAJK
- Kontaktovat uživatele:
musim to uvest na spravnou miru byl to jen malej mikrospinac v mechanizmu zamku ve dverichCOBEIN píše:POKUD SE AUTO(ZAFIRA) POMOCÍ DÁLKAČE ZAMKNE A HNED SAMA ODEMKNE TAK JE V ŘÍDÍCÍ JEDNOTCE VADNÝ POUZE MALÝ MIKROSPÍNAČ. DÁ SE OPRAVIT. VÍCE S TÍMTO PROBLÉMEM TI PORADÍ MAJK. Je tady zaregistrovaný a sám si to opravil. Šikula .
ASTRA 1.6 16V X16XEL ELEGANCE CARAVAN
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
PRESUNUTO DO SEKCE ZAFIRA !!!!
NAUCTE SE NAZVY PRISPEVKY POPISOVAT PRESNE PODLE PROBLEMU S TIMTO NAZVEM UZ JE TADY 10 TEMA ZA VIKEND KDO SE V TOM MA VYZNAT !!!!!
NAUCTE SE NAZVY PRISPEVKY POPISOVAT PRESNE PODLE PROBLEMU S TIMTO NAZVEM UZ JE TADY 10 TEMA ZA VIKEND KDO SE V TOM MA VYZNAT !!!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mám podobný problém u Zafiry s centrálním zamykáním. Dálkové ovládání mě nefunguje (přitom červená kontrolka na klíčku bliká) a při otevření zámku klíčkem se mi odemknou pouze přední dveře + páté. Zadní dvéře zůstanou zamknuté. To samé platí i při uzamknutí vozidla, přední dveře klíčkem zamknu, zadní nikoliv.
Nevíte v čem je problém ? Díky za radu.
Nevíte v čem je problém ? Díky za radu.