Prechod z gecka na zafiru
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Prechod z gecka na zafiru
Tak cim dal vic uvazuju nad koupi zafirky, muzete mi nekdo kdo jste mel astru a ted mate zirafu napsat zda jste spokojeni prip. i nevyhody klidne, premyslim i nad astrou H ale to je beh na dlouhou trat stejne jako tato vymena
Ale mit info je dulezite
Ale mit info je dulezite
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- charlie.iks
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dik, manzelky bratranek si ji ted taky koupil tak to projedu Ale predtim nemel G (tak leda v lednici ) proto nemuze dat info zda se prechod vyplati nebo ne.charlie.iks píše:Mam zafiru od listopadu a uz me stala dost penez (brzdy, rozvody, motorek steracu, okno, ceka me agr,...), ale to pohodli si nemuzu vynachvalit Kdybych mel prachy tak jdu hned do te nove zafiry. Jsem z Mostu tak te muzu svezt
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Bratranec ma Zafiru 2,2 nafťák. Síce dávno som v nej nešiel, ale ide super
Má ju cca 3-4 roky, najazdení cca 80 000 km - žiadný problém. Nedávno ju chcel pradať, v čase, keď som kupoval Astru G. Chcel niečo nové. PResvedčil som ho, že je to skoro nové auto a keď s ním nemal žiadný problém - nech ho nepredáva. Nepredal - je s ním spokojný . Takže tak... K Zafire sa asi najviac hodí ten motor 2,2l. Ináč podľa mňa super auto - zataiľ také nepotrebujem - stačí Astra G
Má ju cca 3-4 roky, najazdení cca 80 000 km - žiadný problém. Nedávno ju chcel pradať, v čase, keď som kupoval Astru G. Chcel niečo nové. PResvedčil som ho, že je to skoro nové auto a keď s ním nemal žiadný problém - nech ho nepredáva. Nepredal - je s ním spokojný . Takže tak... K Zafire sa asi najviac hodí ten motor 2,2l. Ináč podľa mňa super auto - zataiľ také nepotrebujem - stačí Astra G
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Nazdárek, Zafiru jsem koupil minulej tejden 1,8,16V -92kW. (2003). Předtim jsem měl 5 let Géčko 1.4,16v. Přechod opradvu velkej, rozdíl markantní.JAk už tady někdo psal - Géčko je spíš pro blbnutí... ale Zfira je vyloženě pochoďák,,,pohodlný, prostorný rodinný auto,,,Zatím jsem nadšenej, tak doufám, že mě to jen tak nepřejde ...