kontrolka AIRBAGU versus tažné
kontrolka AIRBAGU versus tažné
Už nějakou dobu mi stále svítí kontrolka airbagu, někde jsem v diskusi četl o souvislosti s tažným a zapnutím klíčku. Jen jsem nepochopil tu souvislost.Je fakt že jsem tahal vozík a možná ho i odpojil při nastart. žirafě ale ta souvislost mi uniká Je to možné? a jde to nějak jednoduše vrátit zpět? Myslím vymazat to chybové hlášení aniž bych musel s takovou blbinou do servisu? diky za info
- Reklama
Re: kontrolka AIRBAGU versus tažné
cus ja hele si myslim ze je to blbost:)ze to nema zadnou souvislost s taznym zarizenim :Da kdyz ti svity kontrolka tak asi budes muset jet k oplovimuna píše:Už nějakou dobu mi stále svítí kontrolka airbagu, někde jsem v diskusi četl o souvislosti s tažným a zapnutím klíčku. Jen jsem nepochopil tu souvislost.Je fakt že jsem tahal vozík a možná ho i odpojil při nastart. žirafě ale ta souvislost mi uniká Je to možné? a jde to nějak jednoduše vrátit zpět? Myslím vymazat to chybové hlášení aniž bych musel s takovou blbinou do servisu? diky za info
našel jsem to tady , https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1907
mě zaujala ta verze protože jsem teď často jezdil s vozikem a pak to zůstalo svítit
mě zaujala ta verze protože jsem teď často jezdil s vozikem a pak to zůstalo svítit